Почетна / Кошарка / АБА лига

Милан Томић: Атмосфера незаборавна, памтићу је заувек!

Звезда је вечерас освојила титулу у АБА лиги пошто је у одлучујућој петој утакмици финала плеј-офа победила Будућност са 97:54
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, након што је његов тим победом над Будућности (97:54) освојио титулу АБА лиге, поручио је да ће до краја живота да памти атмосферу и подршку са вечерашњег меча.

- Захвалио бих се нашим навијачима на незаборавној атмосфери, заувек ћу памтити ово бодрење. Нису били шести, већ 10. играч - рекао је Томић на конференцији за новинаре после утакмице у дворани „Александар Николић”.

Он је нагласио да је Звезда заслужено дошла до титуле шампиона Јадрана.

- Све четири четвртине били смо бољи и заслужено победили. Најбољи смо били током целе сезоне - навео је Томић, уз честитке целом клубу и посебно председнику Небојши Човић.

Томић је подсетио да је остао још један циљ - одбрана трофеја првака Србије.

- Вечерас може да се слави, а сутра се опет ради. Кад сам правио тим на лето одабрао сам да игра Човић, знам колико може да помогне и ништа није било неочекивано. Тим је састављен са добром хемијом и свако може да помогне - казао Томић, који је у првој самосталној тренерској сезони стигао до титуле.

Прокоментарисао је и како се осећа у овом тренутку.

- Емоције су у мени, увек покушавам да спустим лопту... Само ја знам како се осецам, пресрећан сам, али нисам од људи који ће причати све и свашта сад. Звезда је озбиљан клуб.

Према његовим речима, инцидент, када су гости из Подгорице гађани са трибина, није видео.

- Не знам за то, био сам у свлачионици. Једино што могу да кажем је да се Црвена звезда на терену показала онако како заслужује, као прави евролигаш. Није било провокација са наше стране - закључио је Томић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stole
Za sve je kriv Renfro koji nije u zadnjem napadu nije sutirao za trojku, i tako nas uskratio za osvajanje ABAlige.
Бари
Прво једно ВЕЛИКО ИЗВИНИ И ВЕЛИКО ХВАЛА!!!
Pera
Kad uporedim rezultat u plej ofu i u sezoni ovi Milogorci su bolje izgledali kada su gubili u sezoni. Šteta toliko para potrošeno a sve izvikano od rukovodstva do tima a trener je posebna priča. Došao kao zvezda u klub a zadnjih 5 godina je skakao sa grane na granu sve niže u karijeri. Da je Djile ostao imali bi veči problem ali je kroatski lobi u Crnoj Gori koji tamo divlja preovladao. Fali im samo novo pokatoličavanje.
Zeco
Milogorci Evrokup: Ostende, Cedevita, Zenit..., a Zvezda opet sija poslije proslogodisnjeg Milo-bokanovskog lopovluka!Zvezda, Srbija, srpska Crna Gora!!!
ćela
Sada ispunjavam dato obećanje i javno se izvinjavam gospodinu Tomiću , jer u nekoliko navrata napisao da je loš trener . Izvini Milane Tomiću !!!!!
ćela
Vi ste Milan Tomić i vi ste navijači Zvezde , kao što je jsd prvak u ABA ligi i fudbalskoj super ligi !!!!
Стари Делија
Надам се да ће већи део тима остати. али су нужна и појачања.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.