Почетна / Кошарка / АБА лига

Тринкијери: Они су млади тим Звезде и то каже све… Провокације су део нашег посла…

Партизан је изгубио од ФМП-а са 73:72 и у полуфиналу плеј-офа АБА лиге ће играти против Црвене звезде
ФОТО: Д. Жарковић

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је ФМП био бољи у данашњој утакмици у којој је његов тим поражен.

- Били су бољи. Они су млади тим Звезде и то каже све. Имали су врхунску утакмицу и на крају добили. Нема ту пуно приче. Нисмо погађали отворене шутеве и то је утицало на резултат. Могло је боље у одбрани, у скоку, боља концентрација, све - рекао је Тринкијери после утакмице у Железнику.

Партизан је изгубио од ФМП-а са 73:72 и у полуфиналу плеј-офа АБА лиге ће играти против Црвене звезде.

Тринкијери је упитан за ситуацију из првог полувремена и сукоб Ђорђа Гагића са противничким играчем.

- Провокације су део нашег посла. И на најгору провокацију, кад кажем најгору мислим најгору, професионални спортиста мора остати са главом у утакмици. То није лако, поготово када је тешка, покварена провокација, али то је професионални спорт - казао је Тринкијери.

Додао је да „нема појма” шта је допринело томе да утакмица буде пуна тензија.

Тренер ФМП-а Владимир Јовановић честитао је својим играчима на победи.

- Победа нам много значи за наставак сезоне и Суперлигу Србије. Играчи су приступом, радом и односом заслужили да на најбољи начин заврше лигу, а не постоји бољи начин од победе над Партизаном у тврдој утакмици поеном разлике - рекао је Јовановић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ako Gagic bude kaznjen vise od jedne utakmice sa njim treba raskinuti ugovor na njegovu stetu. Ovo je drugi ispad da u kriticnom trenutku zabija "noz u ledja" klubu. Inace, Gagic je zasluzio kaznu, a kao zreo igrac morao je da promisli da li njegov potez nanosi stetu timu?
Zikica
Ovome novom debeljku nije trebalo puno da se adaptira na ovdasnji mentalitet... cak je i vokabular prilagodio u odnosu na stil i nacin price koji je imao dok je vodio Bamberg...
Tegeltija Vladadan
Dobio nas FMP1 . Jao meni i moje emisije i profesije. Sada ce da nas demolira FMP2. Koga sada da napadnem i da budem pristrasan. Kad nas svi jasu.
bas si "duhovit"
Niti je to fmp1, niti je ono fmp2, jer ovaj fmp1 je radnicki, pa onda se na zna sta je fmp2...Ali, Tegeltija zna, samo vise nece da objasnjava, jer bilo je toliko objasnjavanja da su svi i sa IQ broja cipela shvatili...Ti, vidim, jos nisi...
zero
Odmah se vidi da pripadas nepismenom delu Srbije. Ah, da. Sa SEVERA.
Yugo
Ajde covicu sad daj ta tvoja strasna saopstenja. Zasto ste veceras hteli da se potucete sa Partizanovim igracima. A da da bi Partizan bio sto slabii u piej offa aba lige. E zato ne sme neko da ima 2 kluba u istom takmicenju, ali covic i njegovi klubovi su izuzetak. Pozdrav.
Mosquito
Zasto u izjavi trenera Jovanovica ne pise da je pozeleo sve najbolje Partizanu u polufinalu ABA?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.