Почетна / Кошарка / АБА лига

Мијаиловић после пораза од Звезде: Грешке, а не крађа!

Господска реакција првог човека Парног ваљка после изгубљеног меча у неизвесној завршници
ФОТО: Н. Неговановић

Председник Партизана, Остоја Мијаиловић је на Твитеру, одмах после победе Црвене звезде 70:68, честитао вечитом ривалу на коректној утакмици, али и напоменуо суђење.

- Уз више среће следећи пут, као и судијама на арбитражи, јер грешке су део игре, не крађа. Идемо даље, треба само још више радити и волети - написао је Мијаиловић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Verovatno netacna informacija. U kuloarima na Malom Kalemegdanu procurelo da je Simanic besan zbog cestog izostavljanja iz igre, i da pominje prelazak u Partizan.
M.V.P.ČAČAK
Pozivam Ostoju da u KK PARTIZAN dovede Radanova i Miškovića.
@ alo Cacak
I Bitadzea.
Lazić
Sledeći put da stavite kostobrane kad ja uklizavam...a sudije tajac.
misa tumbas
Branko, Bane uklizava sa strane
Yugo
Tako je majstore, cestitas protivniku i pored toga sto si stecen od strane sudija. Evo ja citam komentare navijaca cz i izjave covica i nemogu da se ne javim i ne dam komentar na njihovu Bahatost. Opet je bilo na jednu loptu kao u Nisu i da je ta lopta usla 100 % sam siguran da bi njihovi komentari i izjave bili potpuno drugacii i puni mrznje. Neko je nekad rekao da Dule stvara tenzije, ali duleta nema vec 5-6 godina, a tenzije (zbog covica) jos su tu cak i u vecem obimu. Pozdrav.
misa tumbas
pa vama kad god izgubite od nas je "nebitnautakmica" ali jos nisam video cestitku
ЛунаТик
Ова утакмица није имала никаквог значаја, па Остоја може да глуми финоћу...
Karlo Veliki
Poslednji dueli pokazuju da je KKP sustigao CZ zarom u igri i mnogo jacom timskom energijom. Tim CZ je skup ali istrosen i bez kolektivne igre, sveden samo na sut. U plej-ofu ABA lige Partizan nije bez sansi,imajuci u vidu da se Nikolic vraca i da sa tri raznovrsna pleja, plus boljom formom Pejdza i Zagorca, moze da ide na sam vrh.
misa tumbas
nije sta imas nego kako igras, da se ja pitam ostavio bih Nikolica na tribini ili klupi. On je jedan od slabijih igraca .Cak se I rade gubi u zadnje vreme

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.