Почетна / Кошарка / АБА лига

Човић: Када нема судијске крађе, нема тензија

Звезда је у недељу увече победила Партизан као домаћин са 70:68 у 20. колу АБА лиге
ФОТО: В. Марковић

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић честитао је играчима и стручном штабу на победи против Партизана.

- Честитке играчима и стручном штабу Црвене звезде на заслуженој победи. Када нема ракета, нема тензија, када нема лимарских радова на пехару – нема тензија, када нема судијске крађе, такође нема тензија - навео је Човић у изјави која је после поноћи објављена на званичном Твитер налогу клуба.

Звезда је у недељу увече победила Партизан као домаћин са 70:68 у 20. колу АБА лиге.

- Честитам Партизановим играчима на фер и коректној утакмици. Увек ме развеселе духовите изјаве, након утакмице, па нека буде да их зато нисмо 'развалили', како неко рече - казао је Човић.

Захвалио је навијачима Црвене звезде на подршци, "уз извињење што им се обраћа у овако касне сате", што како је додао "није у нашем маниру".

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ahahahahaha
Nebojsa Sistemska kradja Covic
Micura
Ovo je izjava na plus 2 , a da je bilo -1 bilo bi brze bolje na Pink i Hepy......
Marko
Samo dve ekipe pamtim da su sisle sa postolja pri dodeli medalja, odnosno odbile iste. Reprezentacija Hrvatske u Grckoj i Zvezda. Sta reci dalje..?? Samo znam za navijace FMP-a (takozvana Zvezda) da bacaju urin po terenu, pljuju, drmaju koseve. Juce sam prvi put video klizeci stav u kosarci od strane Lazica...i.t.d..nema sta Covicu, legendo zvezidna, imate se cime ponositi...
misa tumbas
ima jos...odes u Djenovu da izbacis sa namerom sopstvenu zemlju sa EP ??
Yugo
Citam komentare navijaca cz i izjave covica i nemogu da se ne javim i ne dam komentar na njihovu Bahatost. Opet je bilo na jednu loptu kao u Nisu i da je ta lopta usla 100 % sam siguran da bi njihovi komentari i izjave bili potpuno drugacii i puni mrznje. Neko je nekad rekao da Dule stvara tenzije, ali Duleta nema vec 5-6 godina, a tenzije (zbog covica) jos su tu cak i u vecem obimu. Pozdrav.
Enky
Sada se u derbijima samo Partizan pita, u kupu je odlucivao i dobio, sad u aba opet su crno beli sami odlucivali nije ušlo dva puta a ovi iz zvezde samo nemi posmatrači videlo se posle utakmice od straha hoce li ili nece uci nisu mogli progovoriti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.