Почетна / Кошарка / АБА лига

Морнар се жалио после утакмице због лошег рачунања времена

Партизан је победио Морнар 75:73 кошем Џока Лендејла у последњој секунди утакмице 14. кола АБА лиге
ФОТО: printscreen

Из Морнара је речено да се тај клуб жалио после утакмице због лошег рачунања времена после коша црногорске екипе у њеном последњем нападу, односно да је после поготка Антабије Волера остало мање од 1,9 секунде до краја.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nije bio penal nije bio penal
Zalite se Toletu...
Los veteranos 47
i onda ,Vazura priča o VAR-tehnolodgi?Alo ,gospodo, pa vama i semafori ne odgovaraju!
KK Partizan Fuenlabrada 1992
Veteran, znam da nisi pratio kosarku od vremena kada ste osvajali titule na Roland Garosu pa sve do vremena kada ste se preselili u Zeleznik i postali drzavni projekat, pa bih cisto hteo da ti pojasnim neka kosarkaska pravila: 1) kada se igra prekine( na pa sekundi pre kraja (npr. kad je tajm-aut) sudija gleda na snimku koliko je vremena tacno ostalo i vraca sat na to vreme, 2) to vreme ne pocinje da istice dok igrac ne prihvati loptu. U ovom slucaju je Lendejl za 0.4 sekunde imao dovoljno vremena da poentira iz odbojke, sto se vidi i na snimku. Druga stvar, svaki posten ljubitelj sporta se zalaze za VAR I GOL-tehnilogiju, samo je zvezdani i njenim pristalicama frka, pitam se zasto...
Miodrag Micko
Vreme isteklo vreme isteklo Lendejl pogodak predgradje muuuuuuuuuuuuuk
Dinamik - Igokea - partizan
Kod njih moze da se primi lopta da se vodi lopta pa da se sutne za sekund hahshsha
nele
Ma vi ste tu ipak rekorderi, vi mozete da sutnete i za 0.00 sekundi, bar je to bilo u ovom slucaju, tako da je bolje da se pokrijete usima i ne pominjete Zvezdu!
Drinkwater
Neko laže. Ili semafor (gde tačno piše 1,9sec) ili mornari. Biće ipak da je mornarima krivo što su izgubili već dobijeno a ko gubi ima pravo da se ljuti pa u toj ljutnji i da laže, ali... dajte pokažite bar malo dostojanstva u porazu gospodo Barani! Pod uslovom da nije u kvaru treba ipak verovati semaforu a ne subjektivnom doživljaju vremena. 

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.