Почетна / Кошарка / АБА лига

Тринкијери: Кључна победа! Милаковић: Недопустиво

„Вања Маринковић у оба правца је био одличан, као и 39 скокова. То је оно што нам је донело тријумф“
ФОТО: АБА лига

Андреа Тринкијери, тренер Партизана био је одушевљен посетом и подршком у дворани, а две ствари истакао је као кључне.

- Вања Маринковић у оба правца је био одличан, као и 39 скокова. То је оно што нам је донело тријумф. Знали смо да је Игокеа незгодан противник који одлично зна да шири игру поготово са Латавијусом Вилијамсом који је давао дубину њиховој игри. Јако битна победа за нас, можда и кључна за наставак такмичења - рекао је Тринкијери.

Тренер Игокее Жарко Милаковић био је разочаран издањем свог тима који овог пута нападачки није успео да компензује велики број примљених поена.

- Целу утакмицу смо се враћали у сусрет и јурили резултатску предност и на наплату је дошао велики број поена који примамо. Једноставно, недопустиво је да примимо оволико поена на домаћем терену и то нас је коштало пораза. Иамо смо енергију, али не и концентрацију док је Партизан знао шта хоће и лако је компензовао изгубљене лопте. Нашим искуством нисмо одговорили на њихову игру - изјавио је Милаковић.

Кратко је описао начин на који морају играти у одбрани наредне мечеве.

- Свешћу индивидуалном, затим и тимском, то је све - истакао је Милаковић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

treba nam serija
Problem je sto Marinkovic odigra jednu, pa ga posle nema na pet utakmica...Treba nam ozbiljan plej, pre svega...Ovaj Nikolic me bas nervira, kao neki drvoseca...
lazar matić
- Vanja je idigrao fenomenalno u napadu. Ali treba mu odati priznanje i za odbranu nad Adamovićem koji se pre njega bio baš razgoropadi. Tvrdim da Vanja može ovako u kontinuitetu. Samo mu treba podrška, ohrabriti ga, spremiti akcije za njega. Vanja treba da bude nodilac igre.
Zoran Gvozdenovic
Rade Zagorac je najjaci igrac Partizana
nemam pojma
Glavni igrač oko koga se vrti igra Partizana je Rade Zagorac.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.