Почетна / Кошарка / АБА лига

Чанак: Не знам која је тројка Врањеша била тежа

Из дворане су се још чули бубњеви и песма навијача: „И кад не будеш први ти, и када се чују звиждуци...”, кад је Ненад Чанак, тренер Партизана НИС, сео пред новинаре. У анализи меча, био је кратак
ФОТО: АБА лига/КК Морнар/Про медиа

Знали смо да ће бити тешка утакмица. Осим што су нам у првом полувремену доста проблема правили шутери Морнара, пореметио нас је и Урош Луковић са две-три рампе, за шта смо се спремали и шта смо знали, али је ипак нека „психологија“ била присутна. У другом полувремену је много енергије потрошено, нисмо одустајали до последњег тренутка. Али, једноставно, памет у неким ситуацијама није била пропорционална тој енергији. Продате две-три лопте, у чистим контранапад ситуацијама, скинутим лоптама испод нашег обруча. И кад се на то надовеже Морнар који је изванредно шутирао, поготово Врањеш, не знам која је тројка била тежа од које, једноставно нисмо могли да избегнемо пораз.

Финиш је ипак био неизвестан...

У пенал завршници лопта је ишла на Врањеша, нисмо успели да га спречимо да прими лопту. Сваки пут је завршила код њега, а он је дао све пенале.

Утакмица је одиграна у лепом амбијенту, пуној дворани...

Све је то лепо, али у овом тренутку мени као тренеру, ништа не значи.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бане
Овом Партизану заврхунске резултате фале управо играчи типа Луковићс и Грањеша!
Dule "Grobar"
Tacno je da smo odbranu odigrali dosta lose - ne smeju da se dozvole toliko slobodnih suteva za tri poena. Mada je ona Kenig pogodio vise puta "preko ruke" igraca odbrane. Isto tako, najmanje u tri slucaja su bili faulovi na sust za tri poena, sto je takodje znak slabed reakcije u odbrani. Taj Vranjes je igrao "kao nezdrav" i mislim da mu je ovo biola utakmica zivota. Svejedno, primili smo skoro 100 poena, to je p;rvio dokaz da odbrana nije bila dobra. Pa ipak, mislim da ova ekipa ima veoma dobru perspektivu. Trernuno nam fali Novica - zdrav i u formi. Bez njega smo puno slabiji i u odbrani i u napadu. Mali Pecarski jos nema misicnu masu za borbu u ABA ligi. Vidi se da se decko ne boji, da zna ali ga pod kosem "raznose" snagatori. Uz Jankovoca bi se i Novica lakse vratio u formu.Sta je sa Jankovicem_ Da li Jankovic dolazi ili ne dolazi? Svcideo mi se ovaj mali Gegic - decko zaista ima "muda", ali je jos uvek dosta neproduktivan u napadu. Ako se "vrati" Novica, bice to pravi tim!!!
Dule "Grobar"
Ne znam kakve veze ovde ima politicka podrska Jugoslovena? Koje su to bar 3-4 utakmice gde je sipao i zesce? U Kumanovu, Niksicu ili Borcu iz BL? U "Buducnosti" se zadrzao samo godinu dana. Ako je kvalitet, zasto nije ostao duze u Podgorici? Jer , "Buducnost" je jedini kvalitetniji klub u kojem je igrao. I, jos nesto: pravilno se kaze "nipodastavas", a ne "ponidastavas" - sto se mene tice.
Dule "Grobar"
Dobro - Vranjes je igrac. Koji je to postgao posto je napunio 30 godina
Прикажи још одговора
polupani loncici
Kao znali smo za rampe Lukovica, a prva 4 min. forsiramo iskljucivo igru pod kosem i "popijemo" 0:13!? I to odredi dalji tok meca, jer sve vreme se rezultat vrteo oko te razlike...Da nisi nesto pomesao "trenercino"?
ćela
A onaj koji ne zna dokle su limiti , kaže "gasi me Gagić" . Kad ono gasi ga Vranješ !!!!
More, da je to jedino sto ne znas...
Jeste, pogadjali su te trojke iz nemogucih siruacija, ali...Sve je to odraz samopouzdanja, jer ne znam da li bi tako sutirali (i pogadjali0 da je bio egal rezultat ili da su jurili rezultat. Ovako, komotno stalno na plus desetak, sto da ne? A tih plus desetak koji su bili tokom celog meca napravili su nam u prvih 4 min. onim 13:0, koje je nas nazovi, trener, opet prespavao pored terena i to vec ne znam po koji put. Canak je cabar. Ako imas tim manjeg kvaliteta, a zelis dobre rezultate, onda moras da imas vrhunskog trenera. A canak je tek prosecan trener za KSL. i nije za velike domete. Uz to, nama treba jedan ovakav suter, a mi ga nemamo vec nekoliko godina, od odlaska Bogdana. Marinkovic, kao nasa uzdanica za tri poena sutira 1/6...U velikom broju slucajeva mi neznamo ni koji napad igramo, pa nam istekne vreme, pa resavamo u poslednjim sekundama napada kao indijanci, onoliko osvojenih lopti za ciste kontre, mi iskoristimo samo jednu ili dve...Mnogo, mnogo tu ne stima...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.