Почетна / Кошарка / АБА лига

Чанак: Не признајемо ником да је бољи док то не покаже!

Кошаркаши Партизана почели су припреме за нову сезону, а тренер Ненад Чанак је истакао да је екипа направљена тако да буде конкурентна у свим такмичењима
ФОТО: В. Марковић

Сви знамо амбиције Партизана. Екипа је направљена да буде конкурентна за трофеје у свим такмичењима домаћим, као и у Еврокупу... Расположење је тако да Партизан мора да буде конкурентан за трофеје ове године – рекао је Чанак новинарима у хали „Корн Продукт”.

Чанак је истакао да је клуб учинио велики напор и да је „малтене 90 одсто екипе на првом тренингу”.

Тренер Партизана је навео да се нада да ће нови играчи оправдати очекивања и поверење које су добили.

Видећемо кад крену утакмице да ли потребно још неко појачање... На високим позицијама било би неопходно – рекао је Чанак.

Говорећи о свом стручном штабу, Чанак је навео да је потпуно задовољан.

Мени је значајно да поред себе имам два човека која су прошла много тога у овој нашој џунгли кошракашкој, Милана Минића и Сеада Крџалића. Ту је задовољство потпуно – рекао је он.

Чанак је казао да су Цедевита, Црвена звезда и Будућност екипе које имају амбицију да кроз АБА лигу дођу до Евролиге, али је додао да су и црно-бели у групи с тим екипама.

Не сматрам да смо фаворити, али, једноставно, не признајемо им да су бољи док то не покажу на терену. Остале екипе су изузетно незгодне, имамо пример Морнара прошле године... Игокеа има озбиљног тренера, Олимпија се појачала... И у борби за опстанак ће бити занимљиво – рекао је Чанак.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gipsy king
Pokazaćemo vam i ove godine,kao i prošle,kao i one pre nje,i one pre..... i to sa oba tima ponovo....
Stevana Supanca 15a
Ko ste to VI?
Gipsy king
Samo da bude kao zadnje tri godine.Mozemo da podnesemo po neki poraz samo da se ne vrate i da nad nederu kao decenijama unazad.
Kizo vrati se
Samo da ustupis mesto Vujosevicu i niko nece biti bolji.
Coa
Al si skroman!!! Pa mnogi su bolji od vas, kako na domacem, tako i na Evro sceni...
Mosquito
Koliko vidim na slici i Canak se pojacao.... Bar 7-8 kilograma.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.