Почетна / Кошарка / АБА лига

Партизан закупио халу „Корн Продукт” за тренинге свих категорија

Партизан је закупио халу „Корн Продукт” која ће им бити база
ФОТО: В. Марковић

То ће доста олакшати клубу. Велики проблем је решен што млађе категорије тренирају овде, нема лимита, хала је наша... Уз бенефит који има први тим у овом тренутку, сматрам да ће Партизан имати бенефит који ће бити видљив за неко време – поручио је Чанак.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milance
Ma kakva hala nece to vodja Partizanu nikad da napravi.Vidimo kako nam je otet bazen za vaterpolo.
Стари Делија
Свима вама који, кукате на друге и посебно на садашњег вођу питања. Ако је 2010 све обећано и локација и пројекат, зашто није, бар, започето до 2012, до када су ти који су обећавали, а оставили дугове граду? Зар је реално да се враћају дугови, смањују и плате и пензије, гради хала за један клуб? Др. Човић је дошао у Звезду у време тих који су обећавали 2010. Какве везе имају хале у Железнику са обећаном? Ове хале су грађене из средстава фирме ФМП.
Kontraš
Koliko ste vi naivni sa tom pričom oko uništenja kkp, pa neće vodja to da uradi, trebaju mu vaši glasovi. U fudbalu vas je pustio niz vodu, zna se ko je tu institucija, a ko samo komšija mali, a u košarci vas vraća u život, ali vam je prvo morao pokazati šta može da se desi sa kkp ako nstavite da mu pevate. Ko je postavio ovog što zakupljuje silne prostore za kkp, pa naravno vodja. Sad su ovce na broju, sve super, a vuk sit. A vi i dalje naivno plačite kako vas vodja uništava.
zero @ Kontras
Ne cini li ti se da je "vodja" u fazi odlazenja?
Rekontras
Dobro, posto bar neko od vas priznaje da smo u fudbalu pusteni niz vodu (a to da smo mi samo mali ili sta vec, niko normalan ne bi rekao, treba samo pogledati CV FK Partizan, ako si pismen...), 'ajde onda objasni posto nas eto, vodja cuva, sta bi sa nasim vaterpolo klubom, pa sa odbojkom, pa sa zenskim kk...celo SD je na meti, a zna se i zasto! Najtrofejniji i najuspesniji su vam uvek smetali!
Dule "Grobar"
Stedljivi Vucic je celu ideju koja je bila aktuelna posle F-4 u Parizu (ona cuvena dva poraza sa po pola kosa), doveo do balon - hale "Corn product-a", tamo kod 8 . gimnazije. Sto bi rekla Rahela Ferari u filmu "Tesna koza": "Danas nista vise nije pravo, sve plastika."
Pigeon
Partizanu je posle f4 u Parizu obecana trening sala i to od tadasnje ministarke sports, licno...Sta se isprecilo? Pa, poceli jedni drugi na placu, a nama, a nama...I mi ne dobismo nista, a oni ovu u Zelezniku...
zorge @ Dule "Grobar"
Ministarka Snezana Samardzic-Markovic iz G-17, inace imenovana je navijacica CZ.
Dule "Grobar"
Dvorana je KK "Partizan" obecana od demokrata ("zutih")., koji su dali onu ministarku sporta (ne secam joj se imena). Postojao je cak i gotov projekat i odabrana lokacija. Ali, kao i sve vlasti - bilo je na kraju "obecanje = ludom radovanje". Stvaraoci, u bilo kojoj oblasti, u ovoj zemlji malo sta mogu da ocekuju. Koliko je igraca stvorio samo nas vaterpolo klub pa su ih izbacili sa Banjice. A sve vaterpolo reprezentacije - od SFRJ, preko SRJ, SCG i sada Srbije, pocivaju na radu vaterpolo skole "Partizana". Od 1991. reprezentacija je bila "Partizan" malo pojacan iz CG. Porodica Udovicic s ministrom na celu to moze da potvrdi. Gde su stvoreni Muskatirovic, Sandic, Jankovic, Manojlovici, Milanovic, Sostar, Filipovic i svi drugi - broja im se ne zna - nego u "Partizanu". I sadasnji selektor Dejan Savic je direktni proizvod nase skole vaterpola (gledao sam ga i kao pionira), cije je temelje postavio Srbin iz Dubrovnika - pok. Vlaho Orlic za koga mogu reci samo "Vjecnaja pamjat!"
Crni Roko
Meni stvarno nije jasno da ljudi imaju ovko kratko pamćenje.Partizanu je 2010.godine ,na osnovu dugogodišnjih rezultata u Evromi i kao našem najtrofejnijem klubu,koji je davao 80% reprezentativaca,dodeljena lokacija i idejni projekat za izgradnu hale.Od više sjedinjenih parcela inad Pionira je i opredeljena i lokacija.Ministarka Marković je promovisala idejni projekat i hvalila se da se izdvajaju sredstva iz budžeta Beograda i Republike.Onda je izbio montirani skandal između Vujoševića i Čovića, pa je glavni čovek rekao da je to sramota i da će prikupljena sredstva dati za lečenje dece.FMP, je u tom momentu imao tri trenažne hale,tako da je to bio početak pokušaja uništenja KK Partizan.Samo posle mesec dana izašlo se sa idejom građenja Nacionalnog stadiona od 150.miliona evra.Dodeljena parcela i izdvojen novac ,nikad više nisu bili pominjani.
Mosquito @ Crni Roko
Ja nisam tada bio na ovim prostorima pa te pitam da li je "glavni covek" mozda osoba koja ne silazi sa TV ekrana i dnevno radi vise od 25 sati(a manje od 26)?
more, secaju se
Upravo tako!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.