Почетна / Кошарка / АБА лига

Поступак против Стефана Јанковића, није дошао на окупљање Звезде

Кошаркаши Црвене звезде почели су припреме за нову сезону, без Стефана Јанковића који се није појавио и против њега је покренут дисциплински поступак
ФОТО: И. Веселинов

"Стефан Јанковић, који има важећи уговор са клубом, није се појавио на прозивци и у складу са нормативним актима клуба и уговором, спортски директор је покренуо дисциплински поступак", наводи се на сајту клуба.

Јанковић је био тема претходних дана у медијима и помиње се његов прелазак у Партизан.

Прозивци новог тренера Милана Томића одазвали су се Алекса Раданов, Стратос Перпероглу, Били Барон, Немања Ненадић, Мајкл Оџо, Марко Кешељ, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Филип Човић, Мајк Цирбес, Бориша Симанић, Душан Ристић и Бранко Лазић.

Средином недеље ће се придружити Мухамед Фаје и Џо Регланд. Никола Јовановић ће, како се наводи, у договору са клубом и агенцијом наредне сезоне бити уступљен италијанском клубу Тренто.

Екипа ће целе припреме, до почетка играња пријатељских утакмица, обавити у Београду. Током понедељка и уторка су заказани лекарски прегледи и тестирања, а први тренинг биће у среду.

Стручни штаб ће чинити помоћници Андрија Гавриловић, Миленко Топић и Саша Косовић, кондициони тренер Александар Лукман, тим менаџер Небојша Илић, лекари Небојша Митровић и Борис Глушчевић и физиотерапеут Милорад Ћирић.

Коментари58
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vesna
Džaba vam novci moji sinovci!
KASPER
Vi iz Partizana dajte onom jadi grobaru i uništitelju Srpske košarke obeštećene pa nek čoek igra .Napred Budućnost
Petar
A gde je Stefan Nastic?
nemam pojma
O Nastiću? Evo, Egipćnin objasnio gde je čovek.
Zikica
U nekoj ustanovi za dusevne ljude... Prica se da je dobio nekakva upoorenja zato sto je u kratkom periodu ozbiljno povredio tri igraca beobasket agencije... Navodno nije izdrzao pritisak koji su vrsili na njega... Meni te kuloarske price deluju kao KUM 4... Ali decka vec dugo nema u javnosti...
Прикажи још одговора
Jo
SAMO DA VRATE RAKICEVICA.
Zikica
Jankovic decko od 25 godina sto bi reko Vlada Djurovic telo od 1M$ a mozak kisne gliste... po nekim klimavim izvorima trazi raskid ugovora zato sto mu je rata plate bila u Subotu a novac je na racunu bio u Ponedeljak... smehotresno... inace gledajuci njegove fotografije sa instagram profila ja bih njega ipak pustio da ide... neka se negde drugde sprema za paradu...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.