Почетна / Кошарка / АБА лига

Црвена звезда за Лесора добија 250.000 евра?

Очигледно још није дошло до договора. Како пише андалужански “Ла Опинион де Малага” Лесор је дао усмени пристанак, али тек следе преговори са Звездом
ФОТО: Д. Жарковић

Већ смо писали како је Матијас Лесор завршио посао са Уникахом, да је договорио сарадњу са тимом из Малаге и да ће постати саиграч Драгана Милосављевића.

Међутим, тада смо писали и да је остало „само“ још да шпански прволигаш и Црвена звезда договоре детаље око обештећења за младог француског центра који има важећи уговор са црвено-белима.

 „Београдски клуб тражи исплату клаузуле од око 250.000 евра, а за његове услуге су се распитивали и још неки клубови. Међутим, он је дао реч Уникахи и сада се очекује наставак разговора“, наводи се у тексту.

Наводно су у клубу са обале Медитерана опрезни јер су се раније опекли када су преговарали са Марком Тодоровићем (отишао у Химки) и Марселињом Уертасом (изабрао Басконију у последњем часу).

Подсетимо, Црвена звезда је већ потписала тројицу центара – Мајка Цирбеса, Душана Ристића и Мајкла Оџа, тако да је Лесор у сваком случају прекобројан, али с обзиром да има уговор са црвено-белима, Уникаха (или неки други клуб) мора да плати обештећење.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бари
Свака част госп.Човићу!!!
zorge
I ova sezona bice problematicna. Davidovac i Dobric su dobri za KSL ali ne i Evropu. Radanov i Simanic opasno stagniraju. Najverovatnije odlaze Rocesti, Omic, Antic, Keselj, Feldin, Lesor, Dangubic...Sta ostaje i ko dolazi?
Delija zapad @ zorge
Ne znam za koga navijas ali trezveno upucujes citaoce na probleme.
Malo sutra
Ljudi kazu: "Što je babi milo to joj se i snilo". Dokle više spinovanje? Imaš u timu igrača na koga ne računaš, koji nije opravdao očekivnja i pričaš da ćeš dobiti onoliko obeštećenje koliko je u klauzuli ugovora? Da li iko normalan može da poveruje u tu priču? Na otpisanom igraču da zaradiš 250.000? Da, Španci su glupi pa će da plate! Koga još veruje u te spin priče? Zvezda će biti srećna ako ode, jer ako ne ode moraće da mu plaća sedenje u publici. Ako se uzme eventualno neki dolar obeštećenja to će biti premija. Igračima se plaća da raskinu ugovor, ovde se priča o punom obeštećenju. Tako se pričalo i za Mekela pa smo videli epilog.
Opet lazes
Nije dobila nista ..Coki pokusava da maze oci ali uzalud se tesite
Goran
Mozda krompira, nego jel vam covic naredjuje da pisete ovakve gluposti

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.