Почетна / Кошарка / АБА лига

Аранитовић пред Цибону: Знамо шта нам је циљ

Партизан вечерас (19, Аренаспорт 1) у регионалном класику наставља трку за место које води плеј-оф
ФОТО: И. Веселинов

Наставља се трка Партизана! Трка у којој црно-бели немају право на грешку, а која је испресецана великим препрекама. Која није лака, али коју морају да прођу да би дошли до циља – четвртог места на крају лигашког дела регионалног такмичења.

Да су момци из Хумске потпуно свесни тога и спремни да ураде све што је потребно, потврђују речи једног од најмлађих првотимаца – Александра Аранитовића.

- Знамо шта нам је циљ и знамо да нас до њега води само победа – јасно је поручио талентовани бек Партизана.

И то победа у правом регионалном „класику”, дуелу једина два првака Европе који тренутно играју у АБА лиги. Али који су далеко од старе славе. 

Међутим, чак и у таквим условима, утакмице Партизана и Цибоне су праве кошаркашке посластице. Друга коју гледамо ове сезоне, игра се вечерас (19, Аренаспорт 1) пред навијачима Партизана. У првом делу сезоне у Загребу, црно-бели су славили, лагано и убедљиво – 74:90.

Међутим, од тог 27. октобра, много тога се променило. Оба тима имају нове тренере, оба су променила доста играча. Партизан има двојицу нових – Квамеа Вона и Бонџу Сија

- И Цибона и ми смо доста променили састав у односу на први дуел, имамо нове тренере и играмо другачије – надовезао се Аранитовић.

Посебно Партизан који као да је коначно ухватио ритам после врло тешког периода.

- Наше игре у последње време нам дају право да верујемо у тријумф, а надам се да ћемо до њега доћи уз подршку са пуних трибина – кратко је рекао Аранитовић.

ВРАТА „ПИОНИРА” ОТВОРЕНА ОД 18 ЧАСОВА

Ако се боримо на терену, публика ће то препознати и вратиће се у дворану – то је најчешћи одговор играча Партизана када их питате за празњикаве трибине, на већини утакмица ове сезоне.

Борба ће помоћи да се публика врати. То је велика истина. Али, помоћи ће и бесплатан улаз. То се видело већ против Задра, у првој утакмици 2018.

Тако су у Хумској решили да поново широм отворе врата трибина „Пионира”. У дворану ће моћи да се уђе од 18 часова.

У партер и лоше моћи ће да се уђе са сезонским улазницама и дневним картама које ће у продају бити пуштене на дан меча, а које коштају: партер - 500 динара, бела ложа - 1.200, ВИП ложа - 1.500, почасна места поред терена - 12.000.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.