Почетна / Кошарка / АБА лига

Џанан Муса: Тешко да ћу икад заиграти за Звезду или Партизан

Кошаркаш Цедевите Џанан Муса рекао је да му је сан да оде у НБА лигу, као и да не верује да ће икад у каријери заиграти за Црвену звезду или Партизан
ФОТО: АБА лига/КК Мега Бемакс

Муса је одговарајући на питања навијача говорио о својим плановима, омиљеним екипама у кошарци и фудбалу, репрезентацији Босне и Херцеговине... Једно од питања је било и да планира да у скоријој будућности заигра у Евролиги.

"Ако ми се оствари могућност играња у НБА, што је мој сан, не. Али, ако не одем у НБА одмах и та је могућност отворена. Највише бих волео да Цедевита прође у Евролигу следеће сезоне па да одиграм сезону са Цедевитом у Евролиги", рекао је Муса за сајт АБА лиге.

На питање када жели да оде у НБА, он је казао:

"Ићи ћу на први драфт, па се надам што пре могуће".

Муса је навео да не мисли да ће Црвена звезда поново освојити титулу шампиона у АБА лиги, а навијаче је занимало и да ли би некад у каријери заиграо Партизан или Звезду.

"Не мислим да ће (Звезда) освојити АБА лигу, што је разумљиво обзиром да играм за Цедевиту која спада у једног од фаворита за освајање титуле. Што се тиче где бих играо, заправо никад не знаш куда ће те каријера одвести, али тешко да ћу икада заиграти за један од та два клуба", казао је 18-годишњи репрезентативац БиХ.

Говорећи о селектору БиХ Душку Вујошевићу, Муса је навео да је некадашњи тренер Партизана "педантан, јако добар педагог".

"Жели што више да извуче из својих играча, да буду културни, образовани и то је његова сјајна димензија", рекао је Муса и додао да се нада да ће он и његови саиграчи у националном тиму дати све од себе да се пласирају на наредно Европско првенство.

Муса је навео да му је Фенербахче омиљени клуб у Европи, а у НБА да је су Лос Анђелес лејкерси, а открио је и за које фудбалске клубове навија.

"ФК Сарајево и за клуб у којем игра Един Џеко који волим да побјеђује, тренутно за Рому", рекао је он.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KULTUROLOG
Dragi musa,nebih ni volio da zaigras ta Zvezdu, nikad.Igraj za saudisku arabiju i tursku.To je tvoj nivo.Zvezdi nisu potrebni takvi kao ti.
Nula
Sto se mene tice (mafa to ne zavisi od mene) ti I ne moras niksd da zaigras u Partizan. A kod pantera mozes jos sutra.
Mido
Dzanane zemo,nemoj tako.Partizan je malo drugaciji od onih drugih.Jeste da imamo i mi probleme sa sovinistickom grupom ali vecina grobara su fina raja.Srbi u Srbiji su mnogo drugaciji od onih u BiH.Fini su to ljudi,tolerantni,gostoljubivi i nadprosecno obrazovani.Nemoj po Dodiku i njegovim pristaliocama da sudis o srbima.Partizan je kult klub ciji navijaci razumeju kosarku.Na utakmicama Partizana se stvara nestvarna atmosfera.Takve utakmice su magnet za sve igrace.Ne igrati za crno bele a roditi se na prostoru bivse Juge je veliki greh.Svako dobro
Rodman
Nadprosječno obrazovana masa kao ovce glasa.
Grobar Laktaši
A ti kao lepo na foru zavedi pa zavladaj. E nece moci, mnogo si providan. Ti ako imas problema sa nama u RS, vjeruj mi da je problem u tebi. Pricas o politici ovde, a ne spominjes svog poglavicu... prefrigan si a ti si ovde ispao sovinista...pozdrav Grobarima i pazi te se ovakvih "finih, kulturnih"...
kiki
Čim neigraš za Partizan znači da nisi u karijeri igrao za VELIKI klub,na ovim prostorima svakako klub No1.
bo
tu je i cibona bez obzira sta mislimo o hrvatima!
DUPLA KRUNA DUPLA RADOST
I mutant je veliki, tacnije jedan od najvecih klubova predgradja!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.