Почетна / Кошарка / АБА лига

Партизан стотком протутњао кроз Сремску Митровицу (ВИДЕО)

Код црно-белих одлично су одиграли Вилијамс-Гос (23 поена), Маринковић (22) и Милер (16)
ФОТО: aba-liga.com

Мега Бемакс – Партизан 89:102 (23:21, 21:30, 16:22, 29:29)

Сремска Митровица - Дворана: Пинки. Гледалаца: 1.000. Судије: Марко Јурас, Урош Обркнежевић, Марио Мајкић.

МЕГА БЕМАКС: Мушиди 11, Ребић 11, Синовец 8, Чанчар 5, Битадзе 19, Јовичић, Лазић, Копривица, Самарџиски, Енис 26, Фундић 9, Капетановић. Тренер: Дејан Милојевић

ПАРТИЗАН: Милер 16, Вилијамс-Гос 23, Аранитовић, Маринковић 22, Величковић 16, Томић, Пецарски, Гавриловић 10, Андрић 3, Семјуелс 5, Стевановић, Шалић 7. Тренер: Мирослав Николић.

 

Партизан је константно добром игром у нападу током целог меча дошао до победе над Мега Бемаксом у Сремској Митровици 102:89.

Дилан Енис је постигао један од најбржих кошева у историји АБА лиге и после само четири секунде донео предност Меги. После 6:2 уследио је преокрет црно-белих (6:7), да би серијом 7:1 поново домаћи дошли до вођства (13:8).

До почетка друге четвртине држали су предност играчи тима из Сремске Митровице, а онда су црно-бели дошли до предности која је варирала од једног до седам поена (44:51). Одржавао је тројкама Вања Маринковић (4/5).

После закуцавања Битадзеа пришао је домаћин на 50:52, уследила су три поена Милера, па пет Гавриловића, уз то је Чанчар везао две грешке, а серију је закључио Вилијамс-Гос и црно-бели су дошли до двоцифрене предности (52:62) средином трећег квартала.

На 12 минута пре краја у контри је тројку погодио Вања Маринковић за максималних +16 (56:72).

Када је у првом минуту последњег квартала Гога Битадзе, један од најбољих код домаћина, напустио терен због пет прекршаја, усахнула је и последњ нада Меге да ће стићи до победе.

Семафор 8. кола АБА лиге:
Петак:
Цибона – Задар 78:80 (19:19, 21:16, 14:20, 24:25)
Субота:
Мега Бемакс – Партизан 89:102 (23:21, 21:30, 16:22, 29:29)
Недеља:
17.00: Црвена звезда – ФМП
19.00: Будућност – Цедевита
21.00: Олимпија – МЗТ
Понедељак:
21.00: Морнар – Игокеа
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A ko je
Pobedio. Fmp 1 ili fmp 2. Tada ce tek boti komentara, kad ih ovde nema.
marko zvezdas
Neznam cemu se grobari nadaju i ove sezone u ABA ligi kad je nece osvojiti dakle Zvezda opet sampion
Nula
Sta je nema komentara. A da ja zaboravio Prtizan pobedio, pa panteri nemaju I ne znaju sta da pisu. Nema ono njihovo igokeadinamik, puni glodare , mega vas oducila kosarke I tako dalje. E meni je bas drago da njih nema, ali sta je sa nasima, navijacima Partizana.
Yugo
Cestitke momcima na pobedi. Sli opet imamo nedostatak I to veliki u odbrani (ofanzi skok protivnika je isti kao I defanzivni) , ali napad je Fenomanalan. Do plej ofa gde sigurnu idemo sa jos 6 pobeda moramo podobriti skok u odbrani. Zato I pored duga ( koji bi trebalo da plati pekovic) dovesti KD I tu je prica zavrsena. Voleo bih da na kraju imamo bolji skor od onih mojih zamisljenih (11-11 ili 12-10) sli I sa ovim smo u cetiri. Bolji dkor od toga moze nas dovesti samo na boljem mestu. A uplej ofu sve je moguce, ako sudjenje bude realno (u takvoj situacii-posteno sudjenje, naj vise sanse za osvsjanje ABA lige dajem Partizanu I Budunosti. Zivi bili pa videli. Pozdrav.
Pigeon
Od postenog sudjenja nema ni "p". Pa, vec sada su sudije u skoro nebitnim utakmicama pokazale da znaju ko je gazda u aba...A pogledaj samo ove kazne Partizanu...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.