Почетна / Кошарка / АБА лига

Џикић: Звезда одличан тим, играће све боље, Рочести прави играч за њихов тим

Тренер Будућности Александар Џикић оценио је да је победу над Црвеном звездом његовој донело то што су његови играчи у другом делу меча играли с „више енергије и чврстине”
ФОТО: КК Партизан

Генерално, очекивали смо овако нешто против екипе из Евролиге. Очекивали смо максималну бробену, квалитетну и неизвесну игру. Трудили да будемо што бољи такмац. Звезда је одличан тим и поред тога што су изгубили велики број играча из прошле сезоне. Мислим да је овај тим Звезде пажљиво одабран и да ће временом играти све боље. Тим се још увек налази, нешто слично нама. Мислим да је одлучило то што смо у другом полувремену играли с више енергије и чврстине, што се и на крају исплатило – рекао је Џикић новинарима у Железнику.

Будућност је са 79:75 победила Црвену звезду у четвртом колу АБА лиге и тако црвено-белима нанела први пораз у регионалном такмичењу.

Мечирали” смо препознатљиву агресивну игру Звезде у одбрани, успоставили смо контролу скока у другом делу, што је све било веома важно – додао је Џикић.

Он је казао да је добра одлука што је Милко Бјелица прекомандован на позицију крилног центра, као и да је Тејлор Рочести „прави играч за ову екипу Звезде”.

Џикић је рекао да је АБА лиге ове сезоне уједначена и да очекује мношто изненађења, као и да је све то „јако добро”.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Plej off ce da kaze na kraju ko je bolji.....srecno Zvezdo i svi ostali klubovi.....
Marko
Taj se mec trebao odigrati u ponedeljak,ne u nedelju,igraci umorni od puta,tri dana je malo da dodju sebi,za to je kriv KSS,poceli da rade kao i FSS...Buducnost se 7 dana na miru pripremala i to je istina...umor i svezina su odigrali svoje...Niko nikog ne lozi zna se se istina...Na ovakav nacin biti ce jos poraza...Na kraju se vidi ko ce biti bolji...Tesko na dva fronta igrati na pobede,mora biti i po neki poraz...
THE COMSAT ANGELS
Vjerujem da ođe nijedan stručnjak ne piše sem mene.Niko pojma o košarci nema.Vjerovatno pišu samo đeca.Alimpijević mora biti išćeran.Čović je prije 4 g doveo nekog Lazića za trenera.I đe je taj Lazić sada.Alimpijević nije nikada nikog trenirao.On je klovn.Trenirao je neki Spartak iz SU.A ko je Spartak ,...niko i ništa.I njega ova veličina od Čovića stavi za trenera.Sada mi je savršeno jasno da Miško sortira Zvezdi pojačanja.Srami se Zvezdo.Srami se Čoviću.Nije Zvezda tvoja prćija.Prošle godine šlepali su se pola tima.Ove godine više od pola tima ne vrijedi ništa.Đe su ti Rakićević i Simanić.Pa niđe jer pojma nemaju.U pamet se Davidovče i bježi bilo đe od Čovića.Ti si bio najveći talenat prije 2 godine a koliko sada vrijediš kada su ti izmjenili ulogu ,neznam.Umjesto Pono,Jaramaz,Novak,Davidovac i Lazić da budu bekovi.Koga ste vi doveli.Bolji je i Filip za duplo od svakog ovog Zvezdinog beka.Stidi se Nebojša što sina nisi stavio u sastav.Ko će ti prigovoriti ?
Satira
To Dzile ko ga zna shvatio je sta je rekao!!!
pesic ili radonja
iako sam zvezdas moram da kazem da je dzikic doktor nauka za ovog indijanca sto nas trenira zvanog alimpijevic!
Bobbie
Ti da si Zvezdas ne bi tako nesto napisao.
Nele
Pesic NIKAKO, ni u SNU. Sta je ikada uradio sa Zvezdom? Osim sto je rasterao mlade igrace i nije im davao sansu ni na kasicicu. Ako ne mozemo do Sase Obradovica ili Trifunovica dajte sansu Alimpijevicu. A ako ste ocekivali da ce Zvezda ove sezone sa novim timom imati maksimalan ucinak u ABA onda se ne razumete u kosarku

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.