Почетна / Кошарка / АБА лига

Луковић: Можда не знам пуно, али дао сам све

Доскорашњи играч црно-белих Урош Луковић говорио о Морнару и години у Партизану
ФОТО: kkpartizan.rs

Сарадња договорена још прошле седмице, јуче је добила потврду у виду потписа на уговору – Урош Луковић, сада већ бивши играч Партиизана, обавезао се на двогодишњу верност Морнару. У уговору стоји и излазна клаузула после прве сезоне.

- Разговарали смо, Морнар има велике циљеве, да нападне титулу у домаћем шампионату, а да у АБА лиги догура што даље – причао нам је Луковић, пошто је потписао уговор.

Каже и да ће му одлазак на Јадранско приморје, пријати.

- Навикао сам. Током каријере сам углавном играо у иностранству, највише у Македонији, али и Естонији.

Партизан – као клуб за који навија од малих ногу, он и цела његова породица – остаје у посебном сећању.

- Играо сам за Партизан срцем. То што сам доживео у „Пиониру“, пуну халу, подршку навијача, нисам нигде пре. Можда само када сам играо у Куманову, и тамо су навијачи ватрени, дворана је пуна. Али, нигде није као у Партизану.

Застао је, па уз осмех додао:

- Можда не знам пуно, али сам у сваком мечу давао све од себе.

Највише ће му недостајати...

- Новица Величковић и Милан Искрин – додао је.

Неће дуго чекати нови сусрет са Партизаном.

- Већ у другом колу нам гостују у Бару. Већ се радујем том меч – закључио је Урош Луковић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miloš1976
Dobar momak i iskreni Grobar..Verujem da je igrao srcem..Sve najbolje
pngro
jos mnogo rada predstoji pred ovim momkom ali definitivno ima herca
Strasno
Strasno je da pustis ovakvog igraca i coveka i Partizanovca a dovedes onog ne znas ni ko je ni sta je a znas da je okoreli ganci.. e moj Partizane
луциано
Напишите свој коментар..луковићу брате гробарски хвала ти брсте за све дао си пуно жао ми је што ниси остао узми лову морнару па гледсј дс се вратиш хвалс ти гробару за све.
Wilot
Prhhhhhhhhh kakvo infantivno ponasanje. Urose dete, ne mozes stalno biti dete.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.