Почетна / Кошарка / АБА лига

Гордић: Желим Цедевиту, нема терен као Звезда и Партизан

Кошаркаш подгоричке Будућности Немања Гордић изјавио је да би волео да његова екипа у полуфиналу плеј-офа АБА лиге избегне, како је навео, главног фаворита Црвену звезду, али и Партизан, јер сматра да би му против Цедевите било лакше јер нема „врућ” терен
ФОТО: АБА лига/КК Будућност

Будућност је тренутно трећа на табели регионалног такмичења, са идентичним скором као Цедевита и Партизан 16-6, а Гордић верује да је најбитније да Подгоричани не буду четврти.

Свакако да би Партизан и Цедевита за нас били бољи противник него Црвена звезда, али у полуфиналу је тешко против било ког противника. Морамо да видимо ко ће то бити, а потом ћемо се припремити на најбољи могући начин – рекао је Гордић за сајт АБА лиге.

Гордић, који је током каријере носио дресове Партизана и Цедевите, истиче да ће борба за друго место на крају регуларног дела бити неизвесна до краја.

Важно је да смо везали неколико победа пред саму завршницу и плеј-оф, али има још доста да се игра. Сви имају шансу за друго место и биће јако неизвесно. Звезда је свакако показала највише до сада и сигурно би је сви радо избегли у полуфиналу, али са друге стране веће су шансе против Звезде на две добијене утакмице, него на три јер има најбољи састав.

Он верује да је подршка навијача један од кључних фактора, али и срећа и форма тима и појединаца.

У контексту навијача свакако би било најпогодније када бисмо у полуфиналу играли против Цедевите, јер њихов домаћи терен није поједнако тежак као код београдских тимова. Са друге стране, ми се уздамо у наше навијаче и њихову подршку која ће сигурно бити на правом нивоу – закључио је црногорски плејмејкер.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Lo
Da, ako pucaš na titulu, Zvezdu je najbolje imati u polufinalu. Ima još dosta, pitanje je i zdravstvenog stanja ekipa kada počne završnica.
krk
Ti stvarno verujes da Zvezdu iko iz ove lige moze dobiti 2x u 3 utakmice???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.