Почетна / Кошарка / АБА лига

Мега умало до великог изненађења у Загребу, Цедевита се провукла

Мега је сјајно почела меч у Загребу, повела је са 7:1, а после тројке Новака у седмом минуту било је и „плус девет” (19:10). Ипак, није прошло дуго времена, а Цедевита је преокренула
ФОТО: АБА лига/КК Цедевита

На старту другог квартала домаћин је по први пут повео двојком Ботрајта (28:27). Загрепчани су потом дизали разлику, а она је по први пут била двоцифрена на старту другог полувремена (46:36).

Мегу су у животу држале тројке. После „два плус један” Кабе гости су пришли на само четири поена минуса (62:58), а потом је Француз још једном поентирао, у 29. минуту Мега је била само кош заостатка од ривала (62:60).

Нису се гости на томе зауставили, па су после дуго времена, поенима Чанчара повели (64:63). Свима је било јасно да ће завршница бити неизвесна.

Додуше, Цедевита је у 34. минуту отишла на осам поена вишка (78:70), али није завршила посао. Тројком Загорца недуго потом Мега је поново била веома близу (78:76).

И не само то, у 39. минуту Загорац је погодио кош, потом и додатно бацање за „минус један” (86:85)! Али, нису успели гости да преокрену. Најпре је Јарамаз промашио, потом је Бабић изблокирао Загорца.

Новак је морао да пошаље Бабића на линију бацања, а овај је био половично прецизан (87:85). После тајм-аута Милојевића, Новак је промашио тројку за вођство, а меч је завршен поенима Катића за тријумф Цедевите – 89:85.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nick.cdn
Nikada nisam podrzavao timove koji nemaju navijacku bazu a to ni Vitaminasi ni Mega nemaju. Sramota je recimo da jedna Cibona a u odredjenom smislu i Partizan budu u senci ova dva kluba.
STEREOPHONICS
@Nick,cdn ... Po meni Sremska Mitrovica nije košarkaška sredina.Pogledajte profil ljudi na tribinama...kao da je Ruska liga dalekog dalekog Istoka.Nemaju jednu navijačku grupu.Novi Sad pa nije imao navijače na košarkaškim utakmicama.Košarka u Srbiji ne postoji sem u BG.I bolje je tako jer je BG centar svega.Ostali dio Srbije je siromašan i ružan.Bolje da se igra BG liga sa 10 klubova nego Srpska liga.Ako je neko talentovan iz Beogradskog Pašaluka doći će svakako u BG.Pogledajte košarkaške klubove van BG.To ne vrijedi ništa.Metalac je jedva skrpio ekipu.Borac je smijurija od tima a da ne pričamo za KG,Niš,Šabac,Leskovac,Kruševac ...Treba forsirati BG i ništa više.
STEREOPHONICS
Bravo Miško...glavno je učestvovati...E koliko znači onaj Ivanović pa Janković pa Luvavu pa Nikolić.Ovi tvoji košarkaši su poslednji.A odličan tim.Znači trener nezna ništa,...baš ništa.Ćeraj neznalicu pa dovedi nekog ko će povezati redove ove ekipe koja igrački ima ekipu za sam vrh.Zagorac ,Novak ,Jaramaz sam krem Srpske nove košarke pa Kaba,Spasojević,Čančar,Glogovac,Marelja...nešto se krije od javnosti ...Pa puštanje Pecarskog u Bajern ...Vrlo sumnjiva odluka ...On je ove godine morao dobiti šansu...Ako ovako nastavite nema više Mege ustvari odavno je već Megica ... neće ništa Srpska košarka izgubiti iako se ugasite ... Profit je bila bitna a ne Srpska košarka ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.