Почетна / Кошарка / АБА лига

Вилијамс: Звезда фаворит, атмосфера коју сам тамо осетио је најбоља, Јовић најкреативнији, Боби је сјајан

Кошаркаш подгоричке Будућности Маркус Вилијамс изјавио је да је његов бивши клуб Црвена звезда фаворит за титулу у АБА лиги, као и да је Партизан озбиљан претендент за шампионски прстен
ФОТО: АБА лига

Амерички плејмејкер Маркус Вилијамс одговарао је на питања посетилаца сајта регионалног такмичења, после одличног почетка Будућности и максималних шест победа, а исти скор имају и вечити ривали из Београда.

Још увек је рано за предвиђања у АБА лиги. Црвена звезда је главни фаворит, Партизан је јачи ове године, што је показао до сада. Цибона за сада игра одлично. Никад се не зна шта може да се деси – рекао је Вилијамс за сајт АБА лиге.

Вилијамс, који је два пута носио дрес Црвене звезде, истиче да је у Београду осетио најбоље тренутке у каријери.

Атмосфера коју сам осетио у Црвеној звезди је најбоља у мојој досадашњој каријери. Не постоји ништа слично... Имам велико поштовање према бившим саиграчима и навијачима, био сам део екипе која је ушла у историју.

Према његовим речима у досадашњем току сезоне на Јадрану највише је показао Џејмс Робинсон из Игокее.

Стефан Јовић је у АБА лиги најкреативнији играч, а много ми се и свиђа Џејмс Робинсон из Игокее. Сјајно је почео сезону – поручио је Вилијамс и додао да су по његовом мишљењу Милош Теодосић и Нандо Де Коло најбољи играчи Европе.

Вилијамс је додао да га није изненадило то што су кошаркаши Србије освојили сребрну медаљу на Олимпијским играма у Рију и били одмах из неприкосновене селекције САД.

То није изненађење, Србија има много талентованих играча широм земље. Највише ми се допада Бобан Марјановић, са којим са сарађивао у Звезди – закључио је Вилијамс.

Вилијамс се за четири дана враћа у Београд, пошто са својом екипом гостује Партизану.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SASA
A intervju je drugaciji, ovo obradili....zanimljivo kako izbace neke delove...
ivan
u drugim novinama isti sagovornik, ali malo drugacije izjave. interesantno, zar ne.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.