Почетна / Кошарка / АБА лига

Црно-бели поражени од Уникса - Партизан четврти на ВТБ Суперкупу

Зенит победио ЦСКА и освојио ВТБ Суперкуп, пето место припало је Локомотиви Кубањ, која је савладала Мегу 95:93
ФОТО: КК Партизан

Кошаркаши Партизана освојили су четврто место на ВТБ Суперкупу у Москви, пошто су вечерас поражени од Уникса 83:77 (22:23, 17:20, 21:19, 23:15).

Најефикаснији у победничком тиму био је Ненад Димитријевић, који је постигао 30 поена, док је Џејлен Рејнолдс додао 19.

У екипи Партизана најбољи су били Урош Трифуновић и Јанис Папапетру, који су постигли по 12 поена, док је Кевин Пантер убацио 11.

Пето место припало је Локомотиви Кубањ, која је савладала Мегу 95:93. У финалу ВТБ Суперкупа касније вечерас ће играти Зенит и ЦСКА.

Партизан је на овом турниру победио Локомотиву Кубањ 92:70, а потом су „црно-бели” поражени од Зенита 81:65.

Ово је био последњи пријатељски меч „црно-белих” уочи почетка нове сезоне. Партизан ће другог октобра у првом колу АБА лиге гостовати Цибони у Загребу.

Зенит победио ЦСКА и освојио ВТБ Суперкуп

Кошаркаши Зенита освојили су вечерас у Москви ВТБ Суперкуп, победивши у финалу ЦСКА са 71:70 (14:21, 21:13, 14:21, 22:15).Зенит је до победе стигао „тројком” Томаса Вимбуша седам секунди пре краја меча.

Најбољи код Зенита био је Вимбуш са 20 поена, а пратио га је Кејлеб Хомсли са 13 поена.

Код ЦСКА бољи од осталих био је српски репрезентативац Никола Милутинов са 22 поена, девет скокова и девет асистенција.

Раније данас, Партизан је поражен од Уникса са 77:83 и завршио је на четвртом месту, док је Мега након пораза од Локомотиве са 93:95 турнир окончала на шестом месту.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar 007
Nije to bilo tako loše. Panter je dozvolio da ga isprovocira Uniksov igrač, koji je istina sve vreme bio nedopustivo prljav. Anđušić deluje uplašeno tako da je mnogo šuteva za tri poena omašio. Ni on ni Papapetru nisu pri kraju utakmice šutirali trojke iako su imali prostora za to. Šut za tri poena je generalno najveći problem crno belih.
jos jedno razocaranje
Ni na sta to ne lici. Mnogi se vajkaju kao, pripreme, nema veze, ali neke se stvari vide kao iz aviona. Panter, Ledej, Lesor daleko od forme iz prosle sezone, odbrana samo na momente, ne znam ekipu koja lakse cerda prednost, neblagovremeni tajm-auti, neodstatak pleja...Cekamo Eksuma i Avramovica, ali ovo nije dobro i nagovestava razocaranja...Protiv Uniksa smo imali tesko domacinsko sudjenje, bas su nas pokrali, ali to nas ne opravdava, jer kada se lomi utakmica, obavezno mi "izvisimo". Igraci nemaju tri ciste da sutnu, nego se beskrajno dodaju, nemamo napad za pobedu, nesto se improvizuje...'Ajd, dace Bog da sam sve ovo pogresio, ali...
Radovan Treći
Četvrti od četiri, zato što nas je bilo četiri
zero # Radovan III
Radovane bilo je 8 klubova.
Karlo Veliki
Poslednja dva poraza nisu problem.. U tim se vraca Egsum, a za par nedelja i Avramovic. To znaci da cemo uskoro imati najjacu plej grupu igraca u EL.. Nemam informacije za Smailagica, ali tu je Vukcevic.. Ne bi bilo iznenadjenje da su ZOC i Savic razgovarali da Milutinov i Dimitrijevic dodju u Partizan na pozajmicu, obzirom da Rusi ne igraju u EL. Licno mislim da nam ova dvojica ne trebaju, ali bi Pokusevski bio pun pogodak, obzirom da je grobar, i da se nije ustalio u rosteru NBA kluba... Na leto ocekujem Petruseva.
-6
Dzaba vam novci moji sinovci

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.