Почетна / Кошарка / АБА лига

Човић о Давидовцу, Холинсу, Радоњићу...

Ми смо дали понуду, ваше је да одговорите - прихватам или не
ФОТО: Д. Стјепановић

Мајк Цирбес је још једном напустио Црвену звезду, уговори су истекли Бранку Лазићу и Нејту Волтерсу, Остин Холинс се скрасио у Макабију, Дејан Давидовац у ЦСКА, док се још два дана чека одговор тренера Дејана Радоњића да ли остаје.

Челни човек Црвене звезде Небојша Човић је гостујући на ТВ Пинк рекао:

- Сви желимо да имамо добар тим и сви хоћемо гарантован буџет. Ми смо и прошле године желели да задржимо Дејана Давидовца, када је и Огњен Добрић продужио уговор, али је процена струке била да треба још да се докаже. Онда се јавио ЦСКА са понудом дупло већом од наше. Давидовац је дуго код нас, заслужио је да оде и да се наплати. Холинса нисмо продужили у јануару, звао је Макаби, шта да се ради. Довешћемо друге играче.

Tренер Радоњић има рок за одговор још два дана.

- Ми смо дали понуду, ваше је да одговорите - прихватам или не. Или прихватам, али да поправите и ово и оно. Финансијски услове те понуде су јако добри, шта сад да радимо.

 

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sportista
Tako se to desava kada,nazalost,jedan covek sve drzi u svojim rukama i za sve se pita.Na ova desavanja u KK Zvezdi mora da usledi neka reakcija.
Trnina
Čovek se ne skida sa TVa,češći je gost od velikog gazde. Stalno nešto dokazuje, te koliko su cigani dobri, te koliko je Partizan ološ. Neko ko je za nešto u pravu ne ponavlja svaki dan, time samo pokazuje da sve što priča nije tačno.
Митрогол
Тачно Звездаш. Исто као што ја пишем коментар са Јупитера.
Zvezdas
A vvi se prepoznali, znaci da je u pravu
Che
Dobric je na meti Panatinaikosa... Da li to ima veze sa Radonjicevim odlaskom u grcki klub?..
gropn III
" kako da igraju oni koji duguju ?", " kako da sezonu pocnu oni sto nisu igrali nacionalno prvenstvo ?", "ne bih nikada sedeo sa olosem u istoj emisiji ..." dr Nebojsa Covic ! simbol uspeha, totalnog obrta, spina, zaboravnosti, trajnog podgrevanja konflikta i straha od buducnosti ...
Ja
Bogu hvala te nisi...
gropn III ej komarac, malaricni
vi samo u fudbalu vise dugujete nego mi zajedno sa kosarkaskim klubom, ali vi ste posebno bitni za drzavu, pa i taj prozivani je posebno bitan, pa i vlasnik studija ima posebnost, pa i Lepa Brena ima posebnosti, pa Elektrodistribucija ima mnogo zaposlenih, ali samo Partizan (za razliku od Kokeze) jadi ovu drzavu ... ja da sam (ned'o Bog) navijac zvezde o pravdi i postenju nebi pomogo ni rodjenom detetu za pismeni zadatak !
Прикажи још одговора
Ice
Ovaj Covke se bas odomacio po tv-u, jos malo pa spiker postaje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.