Почетна / Кошарка / АБА лига

ЛЕГЕНДЕ ЗАПАЛИЛЕ ПИОНИР: Звездина тачка усијања (ФОТО, ВИДЕО)

Много пре подбцивања лопте за почетак финалне АБА серије између Црвене звезде и Партизана, долазак легендарних асова запалио је атмосферу у крцатом Пиониру
ФОТО: В. Марковић

Премијера финалне серије за АБА титулу, за пласман у Евролигу и на све то вечити дерби. Није било питање да ли ће, већ само када ће дом професора Александра Николића прокључати. Десило се то и пре него што је меч почео.

Тачно на 27 и по минута, пре подбацивања лопте, Пионир се пробудио и одмах проговорио. Напред Звезда леее.. загрмело је из грла навијача који су до тада попунили већину столица.

Нешто мало места је остало по ободима трибина, али гужве око дворане биле су гарант да слободног места неће бити. Песму су брзо замениле салве звиждука које су дочекале госте и тензија је почела да расте.

Уз овације је на паркет ушао тренер Звезде Дејан Радоњић и аплаузом се захвалио на подршци, а затим отишао до првог реда поред клупе и поздравио све који су ту седели. А, међу њима су били легендарни звездаши Милан Гуровић, Марко Кешељ, Дарко Миличић, Владимир Кузмановић...

 

Њима се убрзо придружио и Игор Ракочевић одмах након што је са подигнутим рукама испратио поздрав навијача и поруку:

- Ти наш капитен Игоре!

 

Тако су Делије много пре почетка, загрејали гласне жице и дланове. Уз то се напумпали адреналином и створили хук који је њихов љубимце гурао од прве до последње секунде. 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Sinocni mec je pokazao da Partizan nema sta da trazi u ovoj seriji. Ima vise razloga. Prvi, da imamo mnogo kracu klupu. Njima igraju svih 12 igraca, njihov 10-ti igrac najbolji skorer, kod nas cim udje 6-ti, 7-mi, ekipa je u padu. Plus, sto duze traje serija imacemo veci zamor igraca i tu duza klupa dolazi do izrazaja. Drugo, tim je mnogo mlad da iznese ovakve meceve. Madar se igra, kao deca ispred zgrade, Smailagic moje veliko razocaranje, Trifunovica nigde...jedino Koprivica daje nesto. Takodje je nezaobilazno i sudjenje, gde se kao po obicaju kriterijum menja po potrebi u korist fmp, "cuvena" 3/4, gde krenu da biju (dva namerna uzastopno im nisu svirana), plus nema 2+1 za Pantera nego lopta sa strane, pa nema trojka Mura, nego lopta sa strane itd. Ocigledno da Partizan ni sa logistikom nije dorastao. Ja pozdravljam da se ide sa mladim igracima, ali ako hoces mlade igrace, onda zaboravi EL, jer to nikako ne ide jedno s drugim. Samo je jedan klub sa mladim igracima osvojio EL.
Srbija zemlja Zvezdaša
Pravi uciteljski, odnosno partizanski komentar.
Делије
А, ти си морална громада?
Прикажи још одговора
Sale
Kakav klub takve i legende
Markoni
Pa i "takav" klub vas pegla vec godinama....
Roberto
U pravu si Sale

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.