Почетна / Кошарка / АБА лига

Обрадовић: Играли смо без довољно енергије

Црно-бели су после велике борбе победили домаћи тим 93:83 у 16. колу АБА лиге
ФОТО: aba-liga.com/SC Derby

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да су последњи минути у дуелу против Студентског центра пресудили да његов тим избори победу.

Црно-бели су после велике борбе победили домаћи тим 93:83 у 16. колу АБА лиге.

"Честитам екипи Студентског центра јер мислим да су одиграли изванредну утакмицу. И на крају, утакмица се завршилинса 10 разлике иако су они великим делом водили. Успели смо да одиграмо најбољих последњих пар минута и захваљућу томе смо добили. Још једном, честитке њима", рекао је Обрадовић после меча на конференцији за медије.

Образложио је Обрадовић шта то није било добро у игри његовог тима.

"Мислим да нисмо играли са довољно енергије, мислим да оно што је најважније у спорту а то су жеља и концентрација, да тога у нашој игри вечерас није било превише. Доказ за то је невероватан број офанзивних скокова екипе Студентског центра и што је мени као тренеру још важније, а то је да су оне ''ничије лопте'' увек биле њихове, што само показује њихову жељи и то како су ушли у утакмицу. Ја не знам тачан разлог због ког смо ми почели и одиграли утакмицу већм делом на тај начин", истакао је Обрадовић.

Могуће и да је дошло до замора, ми смо тим који игра у ритму, додао је он.

"Имaћемо сада важну утакмицу у уторак, затим у четвртак против Меге и надам се у суботу против Цибоне. Дакле утакмица на свака два дана, али то је програм. Какав је, такав је. Морамо да се припремимо и да схвате сви играчи да морају да помогну тиму", истакао је Обрадовић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Много добар гробар
Партизан је само одиграо довољно, значи тек толико колико треба за победу без превелике потрошње енергије. Е тако то раде врхунске екипе.
lose
Kilavo. Skokovi u odbrani?
M.V.P.ČAČAK
Od njihovih 15 skokova u napadu,po 3-4 su trebali da uhvate Danguba,Zagor i Kuruks.Tako da,bez dekoracije,biće to odlično,baš kad bude glavna žurka...
Trnina
Osvrni se treneru na igru svojih centara. Onaj Kamenjas koga ste hteli da dovedete vise postigne koseva i vise napravi skokova od sva tri tvoja centra zajedno.
moma52
Moraš da shvatiš da se u Srbiji košarka prati uglavnom,samo zbog Zvezde i Partizana,a posebno na međunarodnoj sceni.Da nije toga ovaj sport bi postao bivši i kao da nikada nije postojao. Poštujem Čačak kao košarkašku sredinu i doprinos koji daje našoj košarci,ali koliko je on prepoznatljiv u košarkaškom svetu?Zato treba da igra KLS,kao i Mega i FMP,jer su razvojni klubovi i igrači,pogotovo mladi da imaju što više utakmica.Pogledaj gde je košarka u regionu,jer država ne mari za Zadar,Jugoplastiku,Cibonu,Bosnu,Olimpiju,a svi znamo da je košarka neprofitabilan sport.Privatizacija je praktično nemoguća,jer neko treba da bude toliko bogat i lud,da svake godine baca milione evra u bunar.Volim i ja Borac i Čačak,ali treba biti realan.
M.V.P.ČAČAK
A izvini,ko bije po ušima i zvezdu i Partizan da igraju ek i el?Ako nisi u stanju to da isprati,nisu u obavezi da igraju.Šta sad BORAC nešto kriv,a od države sto puta manji budžet od BG blizanaca...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.