Почетна / Кошарка / АБА лига

Никола Ивановић: Знали смо колико је важно да победимо Цедевиту

Кошаркаш Никола Ивановић рекао је да му је драго што је у битним тренуцима помогао екипи да преокрене меч против Цедевита Олимпије у АБА лиги

Црвено-бели су у четвртом колу регионалног такмичења победили тим из Љубљане после преокрета 79:64.

"Пре меча смо знали колико је важно да победимо и направимо реакцију у односу на оно што се десило у Лакташима и да се у АБА лиги вратимо на победнички колосек. Сама чињеница да смо знали колика је важност меча била, нисмо дозволили да Цедевита одржи ту предност. У другом полувремену смо играли у одбрани онако како знамо да играмо и како треба и на крају смо релативно рутински славили", рекао је Ивановић новинарима после меча.

Звездин бек упитан је и колико је тешко проналазити мотивацију и енергију у густом распореду.

"Специфична је ситуација, много је тешко играти на свака два дана и сваки дан се изнова мотивисати и налазити прави ритам и снагу, али смо пре сезоне знали шта нас чека, посебно у октобру".

Ивановић је синоћни дуел завршио са 12 кошева уз пет ухваћених лопти и четири асистенције.

"Тражио сам шут и синоћ и нисам успео да га нађем. Драго ми је што сам у неким битним моментима успео да направим нешто што је помогло екипи да се одвоји и да уз дефанзиву да променио ток утакмице", рекао је Ивановић.

Осврнуо се и на овације које добио од навијача у хали "Александар Николић".

"Нисам то очекивао, генерално је осећај леп. Независно од Звезде и било чега, заиста се увек трудим да дам све од себе и да пружим све што могу. Драго ми је што су навијачи макар на тренутак то препознали"“, закључио је Ивановић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

čoki
Ma nemoj?ZNALI STE?
Sloba Delija
Džoni je klasa, samo mu treba vremena da se stabilizuje u napadu i biće top. Kada on uhvati napadački ritam i vrati se Eron Vajt, bićemo još konkretniji i opasniji tim, za svakoga. Na proleće, Bože zdravlja, ima da kidamo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.