Почетна / Кошарка / АБА лига

Партизан промовисао дресове за нову сезону, уз грб из Истанбула

Част да покажу нове дресове имали су Раде Загорац, капитен Партизана и Алекса Аврамовић, један од играча који је овог лета дошао у Хумску
ФОТО: М. Рашић

Почињемо за тачно три минута... Тек што је изговорио домаћин промоције, а са звучника на Савском шеталишту зачули су се добро познати тактови. Они који се чују тачно три минута пре почетка сваке утакмице коју Партизан игра пред својим навијачима...

Овог пута то "Да волим црно-беле", било је увод у промоцију дресова у којима ће црно-бели кренути ка испуњењу својих циљева. Највећих циљева. У сезони која ће по много чему бити посебна. Јер се у клуб вратио Жељко Обрадовић, човек који је пре 30. година донео клубу прву и једину титулу првака Евролиге.

И баш зато, многи су очекивали да ће у овој сезони дресови бити "ретро". Као подсећање на најславније дане клуба. И заста, имаће "детаљ" са дресова из 1992. Најважнији детаљ.

- Драган Тодорић најбоље може то да исприча. Баш он је те 1991, у Истанбулу купио гарнитуру дресова која се испоставила као талична. И пошто је било компликовано одштампати грб Партизана у боји, био је једнобојан - причао је Иван Ивковић, порт парол клуба из Хумске.

И то је био и једини пут у историји Партизана да је грб на дресу био једнобојан.
До сада... Сада ће на белој гарнитури дресова бити исти грб као из 1992,  док ће на црној гарнитури грб бити златан.

- Велико задовољство је што представљамо нови дрес Партизана.  Сваке године померамо границе - рекао је Загорац.

Аврамовић је додао:

- Играти за Партизан представља велику одговорност. Част је и привилегија.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Кажу у Опатију отишло 14 играча ..значи тим против Златибора. Плус дангубић. И мур без Пантера .неможе да се живи без прошлости али НЕТРЕБА живети у прошлости партизан је неко ко има историју и то се мора поштовати има индетитет а то немају многи .зато хоће и Србима да пониште историју да будемо нико и да не знамо ко смо због тога прошлост се мора стално причати али не у њој и живети .
Pigeon
Ako me nesto nervira, onda su to ta secanja od pre 30 godina...Dajte, zivite malo u sadasnjosti...
Bratislav Milosavljevic
Sve pohvale g-dinu Mijailovicu i rukovodstvu kluba.Ovako to rade najveci klubovi na svetu. Veliko hvala g-dinu Obradovicu sto se vratio. Najiskrenije,svaka cast i sve najbolje Vam zelim u daljem radu.
Odlična ideja
Zašto Partizan ne bi naredne godine organizovao mečeve s NBA ekipama? Recimo u Beogradu s Atlantom (Bogdan), a u Beču sa San Antoniom (tamo je mnogo Grobara a i Poeltl je iz Beča).
Луциано
Савршена идеја слажем се потпуно. Некад је партизан ишао на турнеју у Америку .одлична идеја само незнам колико је изводљива ти нба клубови су нарциси они европску кошарку не сматрају партнером .не сматрају Реал цскс и друге клубове камоли партизан .и друго њихови доласци су прескупи а за једну утакмицу не долазе .Жељко је како каже добар са Џо думарсом могао би да се направи сарадња са њим да пошаље пар играча да се разиграбају .друго клуб мора да искористи жељков бренд да привуче моћног спонзора нпр. Туркиш аирлинес или газде Панатинаикоса .несме никако да се догоди да кад Жељко оде настане хао мора да се постави систем који ће да функционише да Жељко после себе остави тренера у наслеђе и да клуб ишколује спортског радника поред Савића .сад су сва светла укључена на играче и Жељка .али клуб није само то много више .И ТРЕНАЖНУ ДВОРАНУ У ВЛАСНИШТБУ ТО ЈЕ ПРИОРИТЕТ . АКО ИМА МЕСТА НЕКА СЕ НАПРАВИ НА ЗЕМУНЕЛУ БИЛО БИ ИДЕАЛНО
@Odlicna
Partizan bi ove jeseni ili sledece prolece trebalo da organizuje sa Realom ili nekim drugim prijateljsku, revijalnu utakmicu u Fuenlabradi. Da se time zahvali tim ljudima sto su navijali za Partizan te godine, i davno je to trebao, mozda i periodicno da radi, da odrzava bazu navijaca tamo. Ovako je to zapusteno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.