Почетна / Кошарка / АБА лига

Милојевић: Очекивао сам Звезду, у финалу одлучује адреналин

Финале почиње у недељу у 18.30 сати у Београду, а Будућност је имала четири дана више за одмор од Звезде
ФОТО: aba-liga.com/kk mornar/media pro

Тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић изјавио је да су две најбоље екипе пласирале у финале АБА лиге.

У финалу регионалне лиге играће Будућност и Црвена звезда, која је синоћ у мајсторици победила Игокеу.

"Очекивао сам Звезду у финалу, али свака част Игокеи на свему што је направила ове сезоне. Честитам Звезди и Дејану Радоњићу улазак у финале, а кад се подвуче црта, две најбоље екипе ће се борити за титулу. Верујем да ће све утакмице бити јако добре и да ће моја екипа дати све од себе", рекао је Милојевић за Вијести.

Милојевић је рекао да и Будућност и Звезда имају своје предности и мане.

"Покушаћемо да сакријемо мане, а да доведемо до изражаја предности. Како серија буде одмицала, обе екипе ће се прилагођавати. Звезда је евролигашка екипа, састављена од играча који су навикли да играју тешке утакмице и сигурно им финални дуели неће бити нека нова ситуација. Али, и ми имамо момке који су играли битне утакмице и освајали трофеје, тако да сам сигуран да ће љубитељи кошарке уживати", истакао је тренер Будућности.

Финале почиње у недељу у 18.30 сати у Београду, а Будућност је имала четири дана више за одмор од Звезде.

"Кад дође финале, то што смо имали неколико дана више за одмор неће значити много. У финалу вас тера адреналин, извлачи и последњи атом снаге из вас", закључио је Милојевић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.