Почетна / Кошарка / АБА лига

Радоњић: Разлика није реална! Бајић ироничан: Хвала домаћину на гостопримству (ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде пласираи су се у финале АБА лиге, пошто су вечерас у одлучујућој трећој утакмици полуфинала плеј-офа победили Игокеу 76:53 (24:12, 24:23, 9:16, 19:2). Српски тим ће у финалу АБА лиге играти против Будућности, а први меч у Београду на програму је у недељу
ФОТО: АБА лига

Дејан Радоњић, тренер Црвене звезде, имао је доста разлога за задовољство, пре свега због пласмана у финале.

- Добро смо кренули у меч и у оба правца били доста добри. У другој четвртини смо имали пар грешака и лоших одлука. Дало је то самопоуздање Игокеи иако смо и даље имали добру предност. Ушли смо потом у проблем са личним грешкама, што је условило проблеме у наставку. Игокеа је квалитетном игром стизала предност и дошли у прилику да промени изглед утакмице, какав је био до тада. Али, тада смо добром одбраном, успели да дођемо до кошева и на крају, победили са разликом која није реална, за овај меч.

Финална серија креће у недељу.

- У овом тренутку је фокус како да искористимо наредне дане да опоравимо, пре свега Волднена, који је поново осетио бол који га мучи последњих десет дана. То не изгледа добро. Остварили смо оно што је требало, ушли смо у финале. И сада ћемо прво размишљати о нашим проблематици, па о осталом. 

Драган Бајић, шеф струке Игокее, честитао је ривалу на победи и на констатацију да је његов тим имао највише проблема у последњем периоду, додао:

- Не бих се сложио да је само та четвртина била проблем. У првом полувремену нисмо били ни близу онога што смо играли у протеклим мечевима са Црвеном звездом. То се поготово показало у трећем периоду, када смо дошли на један посед. А, онда смо опет направили огроман број глупости, поготово када је напад у питању. У том тренутку имали смо прилику да преломило Звезду и да је увучемо у нервозу, знајући колико је за њу важно то финале. Међутим, нисмо имали концентрације. У последњој четвртини, мислим да смо се предали. Наш проблем је била и повреда Клемонса, почетком другог полувремена.

Најбољи тренер у актуелној сезони, по избору колега, новинара и навијача, затим се осврнуо на учињено ове године.

- Треба да будемо срећни због свега шта смо урадили. Покушаћемо и наредних сезона да задржимо континуитет и да бележимо овакве резултате. На крају желим да се захвалим руководству АБА лиге, свим колегама и клубовима. С обзиром на тешке околности које смо имали са Ковидом-19, лига је била јако квалитетна.

На крају, стратег Игокее је био ироничан:

- Такође, хвала домаћину на гостопримству. Игокеа као клуб, сви играчи и ја као тренер нисмо доживеле овакве увреде.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirko
Ti Bajiću nisi upoznat i nisi kriv, ali neko u vrhu kluba je radio veoma loše stvari i bes se svalio na vas. Ne dobijaju se utakmice tako što se bavite crnom magijom, jer ima ko to odozgo vidi i spreči. Igrački i trenerski svaka čast, ali ovo vam je bio plafon, i samo na neprirodan način ste mogli da pobedite Zvezdu. Taj vaš šef je prepisivao od kolege Bokana, i on je imao takvu pomoć, ali na kraju će i on isto proći - da 20 prema razlike, jer to je realno stanje stvari.
Rade
Mislis? Finale dobija Buducnost i to laganica.
dosao poziv?
Nisam gledao, ali ovo u poslednjoj cetvrtini 19:2!? Pa, sta su ovi radili!?
Стари Делија
С Р А М О Т А од "навијача" Зашто увреде? Ничим нису заслужили ни тренер ни играчи. Хоћете ли сами да платите казну уместо Звезде?
Nik
Druže Bajiću, sramota je da ti klub da 2 (dva) poena u četvrtini i to poslednjoj odlučujućoj. Možeš da pričaš šta hoćeš ali ovako se dugo niko nije obrukao kao tvoja ekipa. Ako si i malo samokritičan, preuzmi odgovornost.
Alo Bajicu
@Nik Poleteo si Bajicu posle nagrade za najboljeg trenera u Aba!! Na egal rezultatu dobijas nepotrebnu tehnicku,ekipa ti pada psiholoski,onda vas zatrpa Davidovac trojkama bez odbrane na njemu!? Radonjic te vraca u zivot nepotrebnim taj-autom,svoje si potrosio!! U trecem periodu pravite seriju 13:0 tada ne kukas na povredu igraca?! Josilo ne moze da ubaci u okean,a sta reci za Pota,Atica,Ilica i strance iz BBL( Bosanska beton liga) skoro neprimetni!? Do 25 minuta dali ste 50 poena,do kraja utakmice 3(tri)!!?? Iz tvojih izjava da imas intelegentnu ekipu videlo se sinoc, sut bez rezona,pas ne postoji,igra se individualno za licnu statistiku!! Nece se Makedonci naigati kosarke sa tobom na celu!? Zato se ti IZBAZDARI za tvoje licno i timsko dobro!!!
Бари
Идемо даље. Гази Звездице!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.