Почетна / Кошарка / АБА лига

Јовановић пред ФМП: Да покажемо квалитет који смо приказивали већи део сезоне

Тренер Меге Владимир Јовановић рекао је да верује да ће његова екипа у предстојећем мечу против ФМП-а показати квалитет који је приказивала већи део сезоне
ФОТО: АБА лига

"Ми смо дефинитивно у нешто слабијем ритму, рекао бих да смо последњу утакмицу одиграли јако добро против веома квалитетног противника кога нисмо могли својом одбраном да сачувамо свих 40 минута. Очекује нас јако захтевна утакмица, верујем да ћемо изаћи веома мотивисани и показати квалитет који смо приказивали у већем делу првенства", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Кошаркаши Меге сутра дочекују екипу ФМП-а, у утакмици 25. кола АБА лиге.

"Играмо против екипе која је претрпела доста промена у току сезоне, што се тиче играчког и тренерског кадра. Нормално је да је екипа реаговала када су се те промене дешавале и правила добре резултате. Имали су јаку добру кошгетерску утакмицу против Морнара, али и благи пад форме против Борца и Партизана", рекао је Јовановић.

"Очекујемо јако мотивисану екипу, иако је утакмица без неког резултатског значаја, сигурно је да ће бити јако мотивисани да после нешто слабије партије, дођу и покажу своје право лице пошто имају квалитет за то", додао је он.

После 24 одиграна кола АБА лиге, Мега има скор од 14 победа и десет пораза, а ФМП има девет победа и 15 пораза.

Капитен Меге Миленко Тепић рекао је да се ФМП налази у "добром моменту" и да очекује тешку утакмицу.

"ФМП практично долази из велике победе над екипом Морнара којом су практично избегли бараж за опстанак у АБА лиги. Имали су после тога меч са Партизаном који су изгубили, али генерално се налазе у добром моменту, растерећени су и сигурно је да нас очекује веома тешка утакмице", рекао је Тепић.

С друге стране, како је подсетио, његов тим је поразима у последњих неколико кола и дефинитивно изгубио шансе за плеј-оф.

"Није ни лако ни пријатно када губите утакмице, поготово у низу. Имамо обавезу према себи и према ономе што смо урадили током целе сезоне, да одиграмо добру утакмицу и да се изборимо за победу на последњем мечу на нашем терену ове сезоне у АБА лиги", рекао је Тепић.

"Верујем да нас очекује занимљива и физички захтевна утакмица и да ћемо пронаћи начин да одиграмо довољно добро да на крају остваримо победу", истакао је он.

Утакмица Мега - ФМП се игра сутра у подне у Хали спортова "Ранко Жеравица".

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.