Почетна / Кошарка / АБА лига

Радоњић: Очекивано тежак меч

Кошаркаши Црвене звезде савладали су у гостима Сплит са 71:60 у утакмици 20. кола АБА лиге
ФОТО: АБА лига
Црвено-бели сада имају скор 15-2 и грабе према првој позицији уочи плеј-офа.
 
Тренер Звезде Дејан Радоњић похвалио је добро енергију у одбрани у другом полувремену своје екипе.
 
- Очекивано тежак меч за нас, после једног периода који је био какав је био, са пуно дешавања и оптерећујућих ствари: тежак распоред, дупли програм ЕЛ и недељу пре тога, и сигурно да у тим ситуацијама није увек лако играти. Одиграли смо у првом полувремену не баш како смо хтели што се тиче напада, имали смо проблема са скоком, али смо имали прилику да кроз бољи напад имамо већу предност, промашивали смо доста. У другом делу, наставили смо са одбраном, поправили скок, играли одбрану са добром енергијом и натерали противника да има 21 изгубљену лопту. Успели смо уз нешто бољи напад да валоризујемо то и дођемо до победе - рекао је тренер црвено-белих на конференцији после утакмице у Сплиту.
 
Најзаслужнији за тријумф био је Кори Волден са 24 поена, док је Огњен Добрић постигао 12.
 
Код Сплићана Марко Луковић и Матео Кеџо постигли су по 12 поена.
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Velika pobeda. Pobedjen je visestruki sampion Europe.
zvezdas
Glavni problem Zvezde u ovoj sezoni,dosada, je pandemija i zaraza 7,8 igraca i opet izuzetnim Radonjicevom radu Zvezda je opet na dobrom putu .Obradovic je napravio losu selekciju i od njega nasledjen je potpuno nespreman tim .Bice bolje i sve je bolje,vidi se to u svakoj novoj utakmici.
zlaja
Volden odlican, ali samo protiv malih timova...Gde je gusto njega nema.
sportista
Kada je Volden bio zdrav pre korone bio je najbolji upravo protiv najboljih-Panateikosa i Reala.
Realni
Pa da budem iskren uvek sam nekako bio rezervisan za Radonju cak i one sezone kad je igrao top 8, mislio sam u sebi da nam je bolji trener bilo bi bolje jer ima dobar tim. I onda posle njega redjaju se Alimpije, Sakota, Tomic, pa Obradovic i nigde rezultata sto je Radonja postigao. I sad se nadam da je svima jasno da Radonja od svih navedenih nabolje rezultate postigao. Nadam se da ove godine uzimamo ABA, i da sam skroji tim za sledecu sezone, pa da ih postroji. Citam komentare tipa Radonja je pogresio za Obrajanta, izgubice titulu itd, pa ajde dacekamo i to pa da vidimo. Radonja zna sta radi, ako je Obrajant poremetio neku hemiju u timu, onda prijatelju imas kvalitet ali nisi ekipni igrac, mozda neko ce da kaze pa i Lojd je sebican, da to stoji ali Lojd trci, trudi se, baca se za loptu.... ponekad sut ne ide, pa normalno je to! Bravo za tesku pobedu jer Split je kolevka kosarke za Hrvatsku i ni jednu tekmu nisu lagano izgubili, pa setite se u Bg, imali su sut za pobedu. Pozdrav

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.