Почетна / Кошарка / АБА лига

Филиповски: Дали смо све од себе, немам шта да замерим играчима

Тренер Партизана Сашо Филиповски рекао је да нема шта да замери својим кошаркашима у поразу од Црвене звезде
ФОТО: Аба лига/КК Партизан

"Били смо близу, имали смо шут за победу. Такви шутеви једном уђу, други пут изађу. Али, дали смо све од себе. Немам шта да замерим играчима", рекао је Филиповски за Арену после утакмице.

Партизан је изгубио од Црвене звезде резултатом 86:85 у осмом колу АБА лиге. Звезда је имала предност, а Партизан шут за победу, који није реализовао Коди Милер-Мекинтајер.

"Знали смо да ће бити тешка утакмица. Имали смо мнного проблема са повредама и мало играча", казао је Филиповски.

Он је "неспретни завршетак" првог полувремена навео као изузетно важан сегмент утакмице.

"Неспретни завршетак полувремена, када смо у седам секунди примили две тројке и то нас је мало коштало", казао је Филиповски.

Црно-белима следи пауза, а Филиповски је навео да ће је искористити за рад.

"Морамо да санирамо повреде. Да видимо колико играча ћемо имати јер имамо и репрезентативце. Морамо да се саставимо и овај период ћемо искористити за индивидуални и тимски рад", рекао је Филиповски.

Упитан је за борбу за врх АБА лиге.

"Не бих сада... Сада ме занима само следећи тренинг и утакмица. А, то, шта ће бити није важно, важан је само овај моменат и шта дајеш у њему", рекао је тренер Партизана.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Steta!Ali ne neka velika, jer "osakaceni" Partizan je pokazao da moze da se nosi sa ekipm koja je selektirana za EL. Rudarski posao, kojim su uspevali da drze malu razliku ili neki egal, znali smo da prospemo nekim glupostima; jasno je da neki igraci ne mogu da igraju ovakve utakmice. Nisam bio u prilici da gledam celu utakmicu, ali ono sto sam video se svodi na ovo sto sam napisao. Jos da dodam da nikako ne razumem onako los sut za tri u hali u kojoj igraci treniraju. fmp ima najjacu ekipu u aba i sigurno ce biti prvi, ali mislim da nikako nece zeleti da na kraju lige Partizan bude cetvrti!
rudar@Pigeon
Ko je bre držao malu razliku ???? Sudije , sudije , sudije .........
Ultra
Sta da zameris igracima, pruzili su maksimum. Ovako sudjenje necete imati do kraja sezone, samo 25 slobodnih bacanja vise od zvezde su doneli neizvesnu zavrsnicu.
011
Koje trojke?Zvezda sutnula samo 7 trojki vise.Ostavi se grobarske Gebels propagande.
Ultra
Ralika u bacanjima je u tome sto je partizanu dozvoljena daleko agresivnija igra u odbrani, u postavljanju blokova...visokim igracima zvezde faulovi svirani kada pogledaju partizanove igrace, ali i to nije pomoglo. Nadam se da su sinoc parizanovi navijaci koji su ovde komentarisali o voldenu, videli u cemu je ralika izmedju njega i mekintajera.
Прикажи још одговора
Kazo
Ma sta te briga, propalo 15 miliona narodnih para, necete biti ni u prvih 6, sve kao i prethodnih sezona. sta vas briga. Nisu vase pare
@kazo
O kome to pricas?
ćela
A i sudije su dale sve od sebe
Moca.
Oba tim imala su po tri teske utakmice u poslednjih 6 dana i umor je bio evidentan.Partizan vec duze vreme ne igra sa Jaramazom a peh je povreda Pejdza koji nije uspeo da postigne ni jednu trojku iz sest suteva.Za Tri poena sutevi ostalih su bili ispod proseka i to je odlucilo utakmicu.Nejasno je sto Novica nije bio bar nekoliko minuta u igri i povlacenje iz igre krajem poluvremena Mozlija i Gordica kada se uhvatio prikljucak i Zvezda napravila za nekoliko sekundi sest vezanih poena.Sto se tice ukupnog utiska Partizan je bio bolji ali navedene promasene trojke su prelomile utakmicu.Mekintajer je morao da iga u zadnjem napadu na kos a ne da sutira i bio bi ili kos ili dva slobodna bacanja.Partizanu je vazno da sledece utakmice dobija i bude u prva cetri tima.
Auauau
Sto se tice ukupnog utiska partizan je bio bolji? Decko predji na kriket, za tebe basket nije, ali nikako.Ha ha ha.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.