Почетна / Кошарка / АБА лига

Остоја Мијаиловић: Партизан не живи од пет утакмица

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић рекао је да нико није задовољан како су црно-бели почели сезону, али да клуб не живи од пет утакмица
ФОТО: КК Партизан

Од пет одиграних мечева у новој сезони, изабраници Влада Шћепановића поражени су на четири: од Борца и Будућности у АБА лиги, Хувентуда и Уникса у Еврокупу, док је једини тријумф остварен против Венеције.

"Нико није задовољан начином на који смо отворили сезону. То је разлог да се замислимо и да тражимо решење за излазак из тренутне ситуације. Да ли бринем? За Партизан морате бринути и када губи и када добија", рекао је Мијаиловић за портал 24sedam.rs .

Први човек Партизана упитан је и о позциији тренера Шћепановића.

"Верујем да је тренеру и играчима теже него свима који их критикују. Не желим да говорим о пољуљаној или непољуљаној клупи. Ситуација није онаква каквој смо се надали, али Партизан не живи од пет утакмица. Упирати прстом је лако. Хајде да видимо шта су узроци и шта је решење. Верујем да ћемо решење пронаћи", рекао је Мијаиловић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Стално су нападали тринкијеријја што нон стоп доводи и тражи играче баш из ових разлога сад би требало променити пет играча али како сезона је већ на самом почетку одлучена неможемо бити први у Аба лиги а у евро купу још теже и тако да би сад најбоље било да КОРОНА ЗАТВОРИ СПОРТ И ДА СЕ ПРЕКИНЕ ИГРАЊЕ У ТАКМИЧЕЊИМА.
igra
Kada ekipa zaređa sa porazima i lošom igrom zne se ko pakuje kofere.
M.V.P.ČAČAK
Ja recimo za ovih pet utakmica ni jednom nisam video dupli blok za Pejdza,što je prošle sezone bilo normalno,odbrana katastrofa,napad loš.Ponaosob,svaki igrač se izgubio u odnosu na prošlu sezonu,ukupna igra haotična,bez ideje i zelje.Vreme je za promenu trenera.Ili Ostoja to ne sme da uradi dok ne dobije dozvolu od PARTIZANOVIH dusmana.
Darko
Mora Ostoja da zna da igraci ne vole Scepanovica i da uopste se ne trude dok je on tu,mislim na Gordica, Mozlija i naravno Tomasa .Oni koi se trude i zelje nevrede nista a to su pred svih Dangubic, S.Jankovic i Mika ( neznam kako je mogao Bogdanovic da ga preporuci). Jedini koi odradjuju posteno su Jankovic ( mada i on nervira sa slob.) i Jaramaz.Velickovica nema nigde a Trifunovic je preforsiran. Svaka cast za Scepanovica kao igraca ali kao trenera ako vako nastavi da se ponasa prepotentno i da vredja igrace nema mu mesta nigde.Treba nam sok terapija Ostoja trener pre utakmicu sa FMP i sa turcima jer mislim da su one vec kljucne utakmice u sezoni. Moje misljenje je dovesti Dzikica ima znanja ima autoriteta i veliki je partizanovac,ima i on mana ali bice bolji od Scepanovica i Filipovskog koi se licitira kao novi trener.Odma oterati Dangubica,S.Jankovica i Mika i naci na trziste jednog centra,makar bio i skup ali dobicemo pravog Gordica,boljeg Tomasa i Mozlija i Milera kao od Cedevite
Гробар54
Владо Шћепановић,нема никакав тренерски педигре!Тренирао је Будућност,4 месеци,када је поднео оставку!Остало је био, помоћни тренер,где очигледно није много научио!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.