Почетна / Кошарка

СИЛВЕР: Кошарка се не такмичи само са другим спортовима, већ и свим видовима забаве (ВИДЕО)

Адам Силвер, Јао Минг и Патрик Бауман били су учесници прве дискусије другог дана првог Светског кошаркашког самита ФИБА у кинсеком Ксијану.
ФОТО: Youtube printscreen

Комесар НБА лиге је апострофирао као добро то што сви присутни на скупу препознају да је оно што је добро за КС Кине добро и за НБА и ФИБА.
- Кошарку видим као спорт који се најбрже развија, добре резултате показује то што смо градили везе свуда по свету, почев од оваквих скупова. Само кошаркашко такмичење је везано за терен и играче, ми који смо изван терена гледамо еко систем кошарке и такмичимо се не само са осталим спортовима, већ и разним другим видовима забаве. Наша мисија је да младе широм света привучемо кошарци. Наши заједнички програми попут Кошарке без граница и Јуниор НБА лиге су допринели томе... – истакао је Силвер.
Погледајте комплетно излагање Адама Силвера, Патрика Баумана и Јао Минга са данашњег скупа.
 

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.