Почетна / Кошарка

Лиману српско финале у Мексику

Српско финале мастерса у Мексико Ситију припало је Лиману који је предвођен расположеним Стефаном Стојачићем (14 поена) савладао Земун.
ФОТО: ФИБА

Српско финале мастерса у Мексико Ситију припало је Лиману који је предвођен расположеним Стефаном Стојачићем (14 поена) савладао Земун.

Иначе до финала у редовима Новосађана блистао је Александар Ратков који је проглашен и МВП играчем турнира. Занимљиво је да је у Мексику до полуфинала дошла и екипа Београда, али су момци из овог квартета честитали каснијем победнику.

Србија ће на завршном Мастерсу имати три екипе, али и 16 играча. Српски репрезенти су Лиман (Бранковић, Којић, Ратков, Стојачић), Земун Мастер (Драговић, Дугошија, Рашић, Вуковић) и Београд (Бјелица, Петровић, И.Поповић, Д.Поповић), док ће први играч на светској ранг-листи Дејан Мајсторовић заједно са суграђанима из Новог Сада Савићем, Булутом и Ждером играти као и до сада под заставом Уједињених арапских емирата.

 

 

Ривали у Пекингу ће им бити: Љубљана, Пиран, Крањ (Словенија), Рига (Летонија), Саскатоон (Канада), Краков (Пољска), Лозана ( Швајцарска), Хамполец (Чешка).

ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Пиран (Словенија) - Нови Сад Ал Вахда (УАЕ) 21:19, Земун - Рио Прето (Бразил) 21:15, Лиман - Сао Пауло (Бразил) 21:13, Београд - Сантос (Бразил) 21:19.

ПОЛУФИНАЛЕ: Земун - Пиран 21:20, Лиман - Београд 21:17.

ФИНАЛЕ: Лиман - Земун 21:15.

 

Победницима 30.000 долара

 

Наградни фонд у сезони која се завршава био је 600.000 долара.

Најбољих шест тимова на завршном Мастерсу поделиће 128.000 долара. Победницима припада 30.000, финалистима 24.000, трећем 20.000, четвртопласираној екипи 16.000, петопласиранима 12.000 и шестом тиму 10.000 долара.

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

fkv klisa
novosadjani osvajaju sve sto se moze osvojiti i cine reprezentaciju srbije u basketu a novi sad nema normalan kosarkaski klub,sve zbog jadranske lige koja je srpsku kosarku svela na dva imena covic-raznatovic a jedan grad beograd,previse tuzno za srpsku kosarku.ne mozes postati kosarkas u srbiji bez njih.da je ovakav sistem postojao pre 30 godina nikad ne bi dobili divca,bodirogu,danilovica,paspalja,rebracu...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.