Почетна / Кошарка

Вујошевић: Поклекли пред уценама

Душко Вујошевић гостовао је у једној од најгледанијих емисија на нашим ТВ каналима „24 минута са Зoраном Кесићем” између осталог рекао да је много дао Партизану, као и Партизан њему. Његов одлазак из клуба наравно био је најзанимљивији део дијалога.
ФОТО: Н. Неговановић

- Не знам све људе у новој управи. Верујем да су партизановци и то напредни партизановци. Свима је јасно да спортски мотиви нису били пресудни да будем смењен. Клуб је уцењен да неће добијати спонзорства, осим компаније НИС која је остала верна Партизану. Изгубили смо многе спонзоре, а онда је речено да их неће бити док сам ја тренер. Људи су поклекли пред тим уценама - преноси Б92 Вујошевићеве речи.

Додавши да му не пада на памет да се бави политиком, услишио је Кесићеву молбу да изабере идеалну црно-белу петорку коју је тренирао.
- У њој би се нашли Ђорђевић, Даниловић, Паспаљ, иако му то није природна позиција на четворци Дивац и Пековић.
Најтрофејнији Партизанов тренер пожелео је репрезентацији Србије да освоји златну медаљу на Европском првенству.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bolje je tako
Dule, niko te nije smenio. Prsoto, istekao ti je ugovor, saradnja nije produzena jer druga strana odnosno uprava partizana nije zainteresovana za nastavak saradnje i to je cela prica, znaci - niko te nije smenio. Vec si jednom davno bio oteran iz partizana nakon sto si izgubio glat finale sa jugoplastikom i tada si nasao posao u Zvezdi. Sada si jos vise podigao lestvicu, pa probaj u nba...
bolje je tako
kako vi grobari ne umete da procenite pravo stanje to je cudo jedno. svi ti sponzori su bili tu i prosle godine i prica sa duletom nema veze sa sponzorima vec dule nema rezultata u poslednje dve godine!!! dve godine pod duletovom palicom vi ne igrate evroligu, prosle godine nije osvojen nijedan trofej, pretprosle sezone je osvojeno samo domace prvenstvo. znaci nema rezultata i Dule nek bude srecan sto nije smenjen nakon neuspeha jer je za njega bolje da rastanak bude na ovaj nacin na konto ugovora koji mu je istekao.
iskusni
Tacno je da mu je istekao ugovor kao sto je tacno i to da je nalozeno sponzorima da ne potpisuju nove ugovore sa Partizanom ako Dule ostane trener a iza tih sponzora stoji drzava, pa da te vidim, cik probaj da potpises pa da vidis sta ce da ti se desi!? Pocni malo da razmisljas svojom glavom i o pozadini ne saradnje sa njim!?!?!?
lika
limenkama smeta dule što je napravio asove koje su godinama gazili limenke koji godinama decenijama
bakbb
Ipak je Srbija podeljena na samo dve grupe ljudi. Na one koji misle svojim mozgom ,i na one koji to ne rade. ( Ima puno podgrupa ) Oni koji razmisljaju ,znaju da je ova izjava 100 % tacna ... i nema druge ...
paok
Ne razumem zasto se vise napada Vujosevic. Normalno je da i On zaradi nesto od Partizana,isto tako je dao Partizanu dosta radosti i izbacio more igraca. Ovi Partizanovci sto ga pljuju sada, su isti Oni koji su isli u Pionir i skandirali njegovo ime. Dok je bilo dobro i imalo se para onda je i Dule bio dobar, a sada je On kriv za lose finansije. Mene zanima samo koji ce jak sponzor da dodje i da velike pare, ne 200000. eura ili malo vise.
Sloba
Znao sam da je ovaj Kesic obicna Kesa...
@Sloba
U skoli su ga zvali Kesa smecara.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.