Почетна / Фудбал / Звезда

Инцидент у Брчком, пуцано на навијаче Звезде

На возило марке „Опел Зафира“ пуцано је у покрету из аутоматске пушке, а овај извор незванично сазнаје и да је једно лице због рањавања пребачено у Тузлу
ФОТО: В. Марковић

Једна особа повређена је у пуцњави у Брчком, а како преносе медији у Републици Српској, у возилу на које је извршен напад били су навијачи Црвене звезде из Приједора, који су јуче кренули за Београд на прославу шампионске титуле.

Како се наводи, инцидент се десио јуче око 14 сати и том приликом једна особа повређена је у пуцњави у Брчком, на путу према Бијељини, што је потврђено и у полицији овог дистрикта.

Како преноси РТВ БН, на возило марке „Опел Зафира“ пуцано је у покрету из аутоматске пушке, а овај извор незванично сазнаје и да је једно лице због рањавања пребачено у Тузлу.

Како се наводи, у возилу на које је извршен напад били су навијачи Црвене звезде из Приједора, који су пошли за Београд на прославу 31. шампионске титуле.

Додаје се да је према неким непотврђеним информацијама, напад изведен са две аутоматске пушке, али конкретних детаља ко стоји иза напада још увек нема.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Očekujem sve više ovakvih i gorih incidenata jer su mediji učinili sve da se mržnja između klubova do maksimuma rasplamsa. PS Naravno da nežete objaviti
Grobar
Mislim da su dogadjaji u CG poslednjih godina pokazali kako bi prosli Srbi i u BiH (i jos gore verovatno) da se nisu borili i izborili za Republiku Srpsku. I ovaj napad je dokaz da drzava Velika BiH nema nikakvu buducnost. Samo mirno i mudro se boriti za nezavisnu Republiku Srpsku kada za to budu politicke okolnosti spremne, ocigledno ni muslimani ne zele da zive sa nama. Ne postoji Velika Srbija a da je napravljena spajanjem sa RS ne bi u sebi ukljucila 50% 'stranog' stanovnistva da njime vlada, ali postoji Velika BiH, koja se mora svesti na realne granice, jer ukljucuje preko 50% teritorije na kojoj ne zive Bosnjaci i 50% stanovnistva koji nisu Bosnjaci. Tako nerealna drzava ne postoji nigde u Evropi, a nece ni ovde dugo, to pokazuje i ovaj primer.
@@Grobar
Nije prvi put, a i ako nisu ovaj put sve sto je receno iznad je tacno. Jel ti smeta to "velika BiH"? Pa to je najveca istina! Osvestite se ljudi, vreme je da se otvoreno kaze da je ovo trenutno Velika Bosna!
@Grobar
Otkud ti znas ko je pucao da tako pausalno okrivljujes?
Севера део
Гробари,у знак одмазде за свог друга.
Miki
E sad si sve rekao.Lepo je rekao Gobelic,j.be ve ko stigne,a da vi to nevidite
alo
sta ti buncas?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.