Почетна / Фудбал / Звезда

Радуловић на дебију дао гол за Звезду: Најлепши дан у животу

Радуловић је прославио дебитантски гол са својим саиграчем из омладинаца, а сада и из првог тима, голманом Андријом Катићем
ФОТО: crvenazvezdafk.com, М. Спасојевић

Ако је неко заслужио играма у омладинском тиму да има најлепши деби у Црвеној звезди, онда је то сигурно Андрија Радуловић.

Звездин бисер рођен 2002. године дебитовао је, али и постигао први гол у дресу црвено-белих.

- Тешко да се може описати како се тренутно осећам. Једно велико искуство за мене. Срећан сам што сам уопште и тренирао са првим тимом. Ово је мој најлепши дан у животу. Добио сам шансу да дебитујем и мислим да сам ову прилику искористио на прави начин. Нисам могао лепши деби да замислим, прва утакмица и одмах гол на Маракани – са осмехом говори Радуловић.

После неколико тренинга са првим тимом, Радуловић је заслужио поверење Дејана Станковића.

- Управо тако. Дајем све од себе, трудим се и верујем да могу много. Млад сам, време је испред мене, али ми много значи што видим да клуб, као и Дејан Станковић, верују у мене. Мислим да не постоји већа привилегија тренирати у клубу који највише волиш, поред човека који је легенда клуба и српског фудбала.

Радуловић је прославио дебитантски гол са својим саиграчем из омладинаца, а сада и из првог тима, голманом Андријом Катићем.

- Још у свлачионици смо се договорили да, уколико постигнем погодак, прославимо то заједно. Наравно, моја жеља је била да одем на север. То је сан сваког играча који тренира у Звезди. Катић ме чекао иза гола, тако да смо заједно прославили мој погодак. Када сам постигао гол био сам збуњен, магла  ми се створила пред очима, био сам пун адреналина и среће.

Радуловић је описао и како је дошло до тога да управо он буде извођач једанаестерца.

- Нисам стварно очекивао да ће ми саиграчи препустити извођење пенала. Капитен Милан Борјан је узео лопту и рекао да ја шутирам и захвалан сам му на томе. Сви су били срећни због тога, бодрили су ме пре пенала, тако да смо још једном показали да смо сви заједно једна велика породица.

После сјајних партија у Омладинској лиги, као и Лиги шампиона за младе, крилни нападач је скренуо пажњу на себе.

- На неки начин сам очекивао позив првог тима. Знао сам колико сам пружио играма у омладинској селекцији. Са друге стране, нисам очекивао да ће бити на овакав начин, али осећај је свакако невероватан и не могу речима описати колико сам срећан. Такође, желим да се захвалим свим звездашима на громогласном аплаузу код мог уласка на терен. То ми је дало још већу снагу и жељу да покажем колико умем – подвукао је Андрија Радуловић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

decko se navikava
...iz nepostojeceg penala.
BojanM
Cudo nevidjeno,da gol iz penala.Gde smo mi dosli da proslavljamo gol iz penala.
cile
Bravo.
Lekler
Niko nije rekao da je cudo ali ce decku puno znaciti.A dosli smo tu da smo negde neka treca lestvica evropskog fudbala i to je realno,nema nikakvog cudjenja.Vise upada u oci jedna druga realnost a to je da cele sezone nasi skupi stranci,potpomognuti domacim igracima mase jedanesterce kao na traci..neke nebitne a neki su nas skupo kostali.I onda udje klinac i pokaze im takvo skolsko izvodjenje jedanesterca gde golman nema sanse da ga odbrani.Plus sto je verovatno imao i tremu ali nacin na koji je uzeo loptu i pogledao ka sudiji jedva cekajuci da mu da znak za izvodjenje videlo se iz aviona da ce ga sigurno dati e to je za pohvalu.E po tome se vidi razlika izmedju talenta iz zvezdine skole i igraca dovedenih sa strane.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.