Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Ни ми сами нисмо свесни какву смо грандиозну личност имали са нама

Пре месец и по ми је наговестио одлазак, али искрено сам се до јуче надао да ће променити став - рекао је први човек Звезде
ФОТО: ФК Црвена звезда

Са сетом у гласу почео је Звездан Терзић опроштај са тренером Владаном Милојевићем:

- Ни ми сами нисмо свесни какву смо грандиозну личност имали са нама ове две и по године. Тек са временске дистанце ћемо моћи да схватимо какве је велике ствари урадио за Звезду. Пре месец и по ми је наговестио одлазак, али искрено сам се до јуче надао да ће променити став. Али, када ми је донео јуче сат на поклон схватио сам да је крај. За 23 године своје каријере као руководиоца никада нисам имао оваквог сарадника. Ниједан спор нисмо имали током овог периода.

Није желео да коментарише наводе медија о новом тренеру.

- Не желим да коментаришем те ствари заиста, нека акценат буде на Милојевићу, Али, могу да кажем да сам му на једном ручку рекао да пре свог одласка мора да нађе доброг наследника који ће се сести на клупу Црвене звезде - казао је Терзић.

Црвену звезду ће као тренер, како ствари стоје, преузети Дејан Станковић.

Спортски директор Митар Мркела је додао:

- После две и по године сарадње ово је за мене изузетно емотиван тренутак. Можда само десетак дана за ове две и по године нисмо били заједно, што у карантинима, што на путу... Хвала му на свему што је урадио за Звезду. Желим да му у будућности пожелим много успеха и среће, заслужио је то и као стручњак и као човек.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
Hvala ti puno Vladane Milojevicu,veliki gospodine i treneru!Ti si Zvezdin Klaudio Ranijeri zauvek i zelim ti, da se sto pre vratis na nas stadion,jer te pravi navijaci obozavaju.
Duka Dizel
Odgovor je sasvim negde drugo! Valjda nećemo najveće katastrofe koje je Zvezda doživela, u poslednje dve grupne faze LŠ, da predstavimo kao plafon, kao nešto što je vrhunac?! Znaš li ti Terziću, da Zvezda nema igru već dugo vremena?! Znaš li ti da je Milojević rasterao navijače sa Marakane niskim kvalitetom Zvezdinih igara?! Znaš li ti da je Milojević rasterao sve mlade igrače Zvezde?! Znaš li ti da Zvezda igra sporo, staromodno, neborbeno, bez imalo energije pod ovim Milojevićem a ti tu pričaš Markove konake!
MX.
Katastrofe su se desavale uvek u Zvezdi. Generacija Duleta Savica i Sestica ih je dozivela nekoliko i tu nije nista cudno. 1977,Zvezdu je razbila Borusija iz Menhengladbaha s 5 1 u tadasnjem KES,a 0 3 na Marakani.1978 na jesen,Dinamo iz Berlina nas je razbio s 5 2 u Berlinu, PSV u revansu s 5 0 i to pod slavnim Ljupkom Petrovicem.pa iste sezone Zenit S 4 0 u Kupu UEFA,setimo se Robijevog debakla u Renu, 4 0 ,debakl u Brizu 4 0.pa u prvenstvu od Veleza 5 0 u Mostaru i to Piksijeva generacija,da ne govorim o Borcu iz Cacka i sramotnih 1 5 pod Grofom itd.
Brazilac 11
Biće još odlazaka, uskoro UEFA i FIFA određuju kazne...
Trener
Ej Terzicu pa kad je takav onda vi svi nemate mozga ,sto ne zadrzaste covjeka..Sve u svemu sa dosta srece je vodio Zvezdu,bolje i nije mogao sa ovim skart igracima Koje ste vi uprava toliko nahvalili da se cinilo da u L.S. Zvezda ce sve rasturiti u grupnoj fazi,kad ono 3-20 gol razlika i 4 boda na kraju..Toliko o igri i tih velikih igraca koje ste vi uprava doveli.. Da imate pameti a nemate svi bi podnjeli ostavke u upravi,i pustili da pravi zvezdasi budu tu koji ce vratiti sjaj Zvezdi..koji ce dovesti igrace da gini za dres zvezfe bez straha dal igraju protiv Reala ili prvaka Malte..Trenera koji ce traziti ofsnzivu i iggru za gol vise. Ova Zvezda je najlosija u istoriji otkad ovaj klub postoji..
gulla
A vi.kako ste.Koji transfer imate u vidu ove zime u Kinu ili S.Arabiju.Imate li opet bracu ilic,Boacija,Degeneka,Pankova,Savica Stojkovica.Cujem da menadzeri u redu cekaju da kupe u Ljutice Vucica.No srecom je Gasprom nasao"innteres"da ulaze nase pare u vas bunar bez dna.Ali svi znamo da je noc najmracnija pred svitanje.
@@gulla
Nismo nista zaradili jer nam je budzet toliki, sve je otislo bato! Samo je visak ono sto ostade od Gazproma, a to je sica.
@gulla
Zaradili smo od LS toliko da vas hvata paranoja od tih cifri ajde sada pali grobarski misu mali...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.