Почетна / Фудбал / Звезда

Mркела: Милојевић испунио очекивања

Црвена звезда је много захтевна и тражи максимум од сваког човека - каже спортски директор црвено-белих
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Владан Милојевић остаје тренер Црвене звезде?

- Морамо да будемо озбиљни. Не можемо за тренера који је постизао све резултате и успехе, после гола у 87. минуту, да кажемо да не ваља. Има подршку, одличан је стручњак, испунио је очекивања у Европи и првенству. Имамо велику бодовну предност. Кад почињете нешто постављају се циљеви. Кад смо долази Владан и ја, речено је: хајде за три године да се пласирамо једном у Лигу Европе. Вишеструко су премашени циљеви. Звездаш сам, одрастао сам овде, разумем сва очекивања. Да нису тако висока, Звезда не би била велика. Овде се 50 година сањало да се дође до титуле првака Европе, да ли је било реално шездесетих да се то и учини. Можда није, али сан је постојао и остварио се. Сан свих звездаша је сада да будемо конкурентни у Лигу шампиона у групи, Да ли ће да дође за десет, петнаести, две или педесет година, то ћемо да видимо - каже Митар Мркела.

Имате ли утисак да се Милојевић заситио од рада у Звезди?

- То су нормалне ствари. У сваком великом клубу постоје огромна очекивања и потрошња сваког ко ради. Мало људи зна да ја имам три стента, никада нисам то стављао у први план. Црвена звезда је много захтевна и тражи максимум од сваког човека.

 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Laki
Milojevic je potpuno ispunio ocekivanja za razliku od Mrkele i Terzica
Labud
Cime?
pa
Time sto je treci put za redom uspesno prosao kvalifikacije i za razliku od njegovih prethodnika jos od raspada SFRJ izborio Ligu Sampiona. Za nesto vise od toga najbolji igrac nam mora biti neko ko nije otpadak rivala iz nase grupe (Marin nije bio dobar za Olimpijakos). Makar da nas kupe neki Kinezi kao Slaviju npr.
Pedja
Tandem je odlican i ja bih Milojevica postavio do kraja karijere kao trenera Zvezde. Prve godine je bilo najvise pogodaka sa igracima, sto je logicno, jer je i tim tada bio najslabiji. Ove godine su svi stranci osim Garsije bili promasaji. Ne treba po svaku cenu nekog angazovati, samo one koji ce zaista praviti razliku. Tomane, Van la Para, Zander, Kanjas su igraci kakve mozemo naci i ovde. Kanjas je pokazao da zna da igra, ali je prespor. To prolazi u LE, ali za lS ne moze.
realno
Miloje jeste ispunio ocekivanja ali se malo i zasitio.Mi navijaci razumemo da ne mozemo protiv evropskih ala ali mi nemamo igru ni protiv domacih klubova.Ipak bi trebali da smo za srpske klubove mi njima Bajern,PSZ i td ali to se uopste ne vidi i takva razlika ne postoji.Po meni najvece razocarenje je upravo Mrkela.Puno gresaka,verovatno baceno oko 20 miliona evra za u zadnje dve godine.Zvezdi treba sportski direktor,menadzer koji ce sa svojim timom naci nekog talentovanog stranca za 200 hiljada evra a prodati ga za milione,to od Mrkele nismo videli.Zelim mu sve najbolje ali koga interesuju njegovi stentovi?Jos ispada da je nesposoban za obavljanje svog posla.Procene su mu bile katastrofalne.Mi nemamo sportskog direktora vec 15 godina,svi koji su prosli su bili necji poslusnici,poltroni,kumovi i nestrucni ljudi.On je direktor kao sto je Toza Mijailovic predsednik a obadvojica se ne pitaju nista.. U Zvezdi vlada jedan covek i svi okolo su samo dobri poslusnici,klimaci glavom.
Željko Pavlović
Bravo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.