Почетна / Фудбал / Звезда

Тедић: Желим поново да дам гол Звезди

Тедић напомиње да је превасходни циљ освајање три бода и да Чукарички нема намеру да се брани
ФОТО: Н. Неговановић

Млади нападач Чукаричког Слободан Тедић истакао је да се нада да ће, исто као и пре 16 месеци, бити стрелац на стадиону „Рајко Митић” против Црвене звезде.

Тедић је тада први пут дебитовао у стартној постави за Чукарички и постигао гол у поразу 2:1, с тим да сада прижељкује бољи резултат.

- Волео бих да поново затресем мрежу на гостовању Црвеној звезди. Тај гол ми је изузетно драг, уз првенац који сам постигао сезону раније против Војводине, свакако најдражи. Посебно због чињенице да сам тада први пут био стартер у дресу Чукаричког. Нека се понови и ове године - рекао је Тедић за клупски сајт.

Тедић је из састава актуелног шампиона као највећу опасност издвојио капитена Марка Марина.

- Сјајан су тим, али ако некога морам да издвојим, то је наравно Марин. Странци су им такође веома квалитетни, домаћи играчи на нивоу. Биће нам изузетно тешко на гостовању лидеру Супер лиге - наводи фудбалер на позајмици из Манчестер Ситија.

Тедић напомиње да је превасходни циљ освајање три бода и да Чукарички нема намеру да се брани.

- Увек Чукарички увек иде на три бода. Нећемо одступати од нашег стила игре са високим пресингом. Знамо ко нам је противник, знамо његове квалитете, верујем да ће бити шанси на обе стране, а потребно је да ми наше искористимо. Такође, увек је лепо играти пред што више навијача. Надам се да ће бити доста публике, то ће и за Чукарички бити велика инспирација - додао је талентовани нападач.

Чукарички је ове сезоне већ славио против једног од вечитих ривала када је био бољи од Партизана на Бановом брду 2:1, што даје додатни оптимизам Тедић пред Звезду.

- Баш после победе против Партизана били смо мало емотивно испражњени, али свима је јасно да за дуел против Црвене звезде постоји екстра мотив. Желимо календарску годину да завршимо на најлепши могући начин и да пробамо да евентуално искористимо Звездин умор и чињеницу да јој неће бити лако после несрећног пораза у Атини. Али, пре свега морамо да одиграмо изузетно квалитетно, па тек онда можемо нечему да се надамо - закључује Тедић.

Утакмица између Црвене звезде и Чукаричког игра се у недељу од 15 сати.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mandra
Al da bude pobedonosni.
Marko
Samo ti daj a Zvezda da pobedi...
Željko Pavlović
1:1(Gajić-Tedić).

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.