Почетна / Фудбал / Звезда

Mилојевић: Честитам филијали Графичару на првом месту, иако су најмлађи тим

Имамо младе, али требало би бити пажљив и изабрати право време - наводи Звездин тренер Милојевић
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Звезда ће се појачати младим играчима ове зиме?

- Не бих то да коментаришем… Хајде да сачекамо да се заврши сезона. Имамо наших младих играча, успешни су учесници Лиге шампиона и види се да имају квалитет. Момци заслужују да у будућност добију шансу. Честитам нашој филијали Графичару на првом месту у јесењем делу Прве лиге, иако су најмлађи тим. Импозантно је то што су урадили. Имамо младе, али требало би бити пажљив и изабрати право време - наводи Звездин тренер Владан Милојевић.

Утисак је да ће Звезда имати млађи тим на пролеће, имате ли такву визију?

- Имам визију само за утакмицу са Спартаком…

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rio Bravo
Sta cestita ovaj?Kabelu uzeto 10 bodova inace bi se prosetao kroz Prvu ligu.I sada je gubio 1-0 protiv Kolubare pa pobedio.Uzmite im jos 10 bodova...da je Kabel protiv ofk-a gubio 2-0 pa pobedio 6-2 verovatno bi bili svi u zatvoru...
Jovan
Za manje od 2 h sam na Rajku..da Ti propratim "viziju"...al tanka nam.predja...cim je treneru vizija od coska do coska..od bandere do bandere....Zato i "igramo"dunsteraj..godinu i kusur dana
Zvone
Ovome ne treba nikakav komentar. Sam je sebe definisao. Trener bez vizije, bez ideja , zivi od utakmice do utakmice. I to je trener za duge staze? Sa njim stvarati buducnost CZ?
Željko Pavlović
Hoćemo Nigerijca, Fransou i Pinta iz GNK Dinama.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.