Почетна / Фудбал / Звезда

Павков спреман за Олимпијакос

Павков је повредио зглоб 6. новембра против Тотенхема, пропустио је од тада све утакмице
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Милан Павков је почео лаганије да тренира и очекује се да буде у потпуности спреман за утакмицу последњег кола Лиге шампиона против Олимпијакоса у Атини.

Повратак високог центарфора битан је у случају да екипа са Маракане буде у ситуацији да јури гол у другом полувремену, јер јој иначе одговара реми за освајање трећег места у групи и пласман у шеснаестину финала Лиге Европе.

Павков је повредио зглоб 6. новембра против Тотенхема, пропустио је од тада све утакмице. Сигурно је да неће играти ни у суботу против Вождовца.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SKOK igra za kraj
Pavkov ne sme da počne od početka , nego da uđe zadnjih 30 minuta za SKOK igru u fazi napada i odbrane !
Kralj brzina
U Zvezdinom napadu (koji ne postoji na strani), džaba bi bilo da igraju Suarez ili Kavani, jer veliki je raspon među linijama Zvezde! Praktično taj raspon iznosi nekih 70-tak metara jer zadnji vezni nisu instruisani da brzo iznose loptu na protivničku polovinu a igrači srednjeg reda nisu sposobnim da zadrže loptu u nogama ni 3 sekunde i onda taj jaz u linijama pokušavaju da prevaziđu Borjan i Milunović sa telefonskim centaršutevima, iz svog šesnaesterca na jedinog isturenog igrača Pavkova! Tako će Zvezda igrati u Atini i to naravno neće funkcionisati! Treba biti realan da Milojević ne zna bolje, jer njega je stepen takmičenja odavno prevazišao! On je trener za Kipar, Moldaviju i drugu ligu Turske!
Pedja
Pavkov ne treba da juri rezultat, treba da igra od pocetka. On davi protivnicke stopere, ne da im da disu i upravo treba da igra od starta, da bi vrsio pritisak na Grke.
dr
Traktorista sa pivskim stomakom
Najbrži centarfor
Ne lupetaj , Pavkov iako nije još spreman za 90 minurta , on je spremniji od Boaćia i Tomane, zato u Pireju špica treba da igra najbrži centarfor Vukanović..
Željko Pavlović
Bravo. Odlična vest je.
Željko Pavlović
Molim?
@zeljko
Olimpijakos-Zvezda 4-0

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.