Почетна / Фудбал / Звезда

Лековић: Странци далеко од нивоа; Џајић: Велики све кажњавају

После 5:0 у Лондону Тотенхем је и у Београду победио Црвену звезду, сада 4:0
ФОТО: М. Антић

Небојша Лековић, бивши генерални секретар црвено-белих, као и увек, био је расположен за изјаву.

– Нисмо искористили шансе. Тотенхем је оставио утисак физички спремније и технички обученије екипе. Ипак, много је девет голова у две утакмице, није то најреалнији однос снага. Не треба бити незадовољан, другачији се фудбал игра у Европи. Потребно је да више форсирамо младе играча, странци су показали да нису на нивоу.

Добривоје Танасијевић, својевремено челни човек клуба, испратио је дуел Црвене звезде са енглеским тимом.

– Имали смо три шансе... У овом такмичењу морају да се постижу голови. Само они се важе. Морамо да идемо даље, две наредне утакмице биће лакше од ове.

Драган Џајић, почасни председник Црвене звезде, није био превише незадовољан, после 0:4 у дуелу са Тотенхемом.

– Заслужена победа Тотенхема. Имала је Звезда моменте да резултат буде другачији. Нажалост, није било тако, можда би меч отишао у другом смеру да су реализоване.

Ипак…

Тотенхем иде даље, али и Звезда мора даље. Увек је лакше да се губи мањим резултатима, али велике екипе кажњавају све – поручио је Џајић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Van La Para promasaj a Garsija prevara decenije. On uopste nije fudbaler. Onakvu kondiciju imam i ja koji nisam potrcao 15 godina. Sreca ovaj mali Petrovic ce biti dobar. Dva prelazna roka Zvezda je promasila gotovo sve. Bice posledica sledece godine.
???
Dzajo kralju tako je.Mi smo neke ranije klepali tako kao sto sad klepaju nas.Zvezda je zivot,ostalo su sitnice!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.