Почетна / Фудбал / Звезда

Борјан први по одбранама у Лиги шампиона

Сјајно се сналазио на ветрометини, али кад је Гобељић поклонио лопту Левандовском и кад је комплетна одбрана испала на фору из школског дворишта Тијага Алкантаре није могао ништа
ФОТО: EPA/PHILIPP GUELLAND

Ново издање Лиге шампиона – старе „навике”. Црвена звезда и сада, као и прошле године, има голмана са највише одбрана у групној фази елитног такмичења. Милан Борјан је после првог кола по том критеријуму на врху са седам заустављених удараца.

Осим Борјана седам одбрана има још Гаетан Коук из Генка, који је примио и шест голова у Салцбургу. Звездином голману се мрежа тресла дупло мање, а што није остало на само једном мату искључиво кривци су саиграчи из одбране.

Сјајно се сналазио на ветрометини, али кад је Гобељић поклонио лопту Левандовском и кад је комплетна одбрана испала на фору из школског дворишта Тијага Алкантаре није могао ништа.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sudija
Sad vidite šta vam značim !
los penzos 47
Ja opet pitam:"A šta bi bilo da su Holanđani uputili sedam udaraca u gol Stojkovića?"Crno-belo društvance...računajte!
ma isto je to az ili bajern sigurno
A sta bi bilo da ne igratu bedu od Lige Evrope vec Ligu Sampiona?
Malo veci realista
Druze, igramo Ligu Sampiona, sto znaci da Milojeviceva taktika pije vodu. Dok smo igrali drugacije nismo mogli da se kvalifikujemo u Ligu uefa. A sto se tice Bajerna, relano on je klasa za nas, budimo realni. ;)
РЕАЛИСТА
Борјан ће још дуго времена заузимати водећа места међу голманима по одбранама због Милојевићеве тактике да се игра против свих исто, то јесте бункер од изласка из тунела до уласка у тунел стадиона. Борјан одбранио 7 удараца који су ишли у Звездин оквир гола????!!! Занима ме име Звездиног играча који је упутио највише удараца у оквир гола Бајерна и који је то број удараца???? Нема тог имена, нема тог играча, јер је ЦЕО ТИМ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПРОТИВ БАЈЕРНА ЈЕ УПУТИО НУЛА (0) УДАРАЦА У ОКВИР ГОЛА ЗА 95 МИНУТА ИГРЕ!!!!!
Milos
Gde ste ove dresove nabavljali? hahahahah Pa na buvljaku ste mogli bolje naci, ko vam je isheklao ovu portiklu crveno belu hahahahahahahahah ODVRATNO!
@nemoj
Pa jel isla u okvir gola? Nije!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.