Почетна / Фудбал / Звезда

Дика Стојановић: Звезда само може да добије у Минхену

Стојановић каже да је сигуран како ће наследник на голу Милан Борјан сјајно одрадити посао
ФОТО: Архива Журнала

Легендарни голман Црвене звезде Стеван Дика Стојановић, капитен тима који је у чувеном полуфиналу Купа шампиона 1991. године елиминисао Бајерн, изјавио је да садашња генерација црвено-белих нема шта да изгуби јер је већ пласманом у елиту направила велики успех.

- Састају се два велика тима, надам се лепој представи фудбалској. Звездини фудбалери немају шта да изгубе, само могу да добију, ако добро одиграју и покажу шта знају - рекао је Стојановић.

Он је додао да не би имао ништа против да се понови резултат из 10. априла 1991. када је Звезда победила у Минхену 2:1.

- Било би одлично, да Звезда постигне гол, оствари повољан резултат, али шта год да ураде момци су већ направили велики успех јер су другу годину заредом у Лиги шампиона.

Стојановић каже да је сигуран како ће наследник на голу Милан Борјан сјајно одрадити посао.

- Виђамо се сваки дан, он је искусан голман, одрађује свој посао професионално и надам се да ће и овај пут бити на висини задатка  поручио је Стојановић.

Утакмица између Бајерна и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ciganin 91
Mozda Zvezda i primi 5-6 komada u Minhenu, nije to strasno, Bayern i jeste za toliko bolji...ali meni bode oci ovaj pehar u Dikinim rukama? Otkud on kod zvezdinih igraca? Nije valjda to Zvezda nekad bila prvak Evrope?
@suri
Zvezda je dala tom Olimpiku u fonalu pet komada, 5:3 za Zvezdu. A ti gledaj taj pehar i pati..."pati, moli tu pomoci nema..."ZA VEK VEKOVA sampioni Evrope i sveta bez ijednog poraza!
Suri
Naravno da je bila i upamćena kao klub koji u finalnoj utakmici nije uputio šut na gol.
сДЈ
Ма не даће гол...биће 5:1
Rade
Mogu samo da dobiju, jedno 5 komada.
Mrki
Pa dobiće. Šest komada.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.