Почетна / Фудбал / Звезда

Бен у Ал Вахди за два милиона, Звезда доводи Чаврића или никога

Чаврић је тренутно повређен, а његова слобода кошта око милион и по евра
ФОТО: Н. Неговановић

Мохамед Ел Фарду Бен је отпутовао у Емирате, на потпис уговора са Ал Вахдом из Абу Дабија. Договорена је трогодишња сарадња са три пута већим примањима него што је имао на Маракани, а Црвеној звезди следује обештећење од два милиона евра.

Бен ће остати запамћен као једна од нјабољих странаца у историји Црвене звезде, тренер Милојевићје направио сјајн потез кад га је довео из Олимпијакоса на половини сезоне 2017/18.

Постоји могућност да на Маракану стигне Александар Чаврић из Слована, али синоћње информације са највећег српског стадиона су да се Црвена звезда највероватније неће појачавати за такмичење у Лиги шампиона, јер је играчки кадар попуњен и тренер Милојевић је задовољан кадром који има на располагању.

Чаврић је тренутно повређен, а његова слобода кошта око милион и по евра. Пласман Слована у групу Лиге Европе променио је услове око преговора.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

AB
ZvezdaJeZivot - kaze dovesti boljeg stopera cak i od Degeneka - to znaci ma ko da je bice promasaj i nula jer Degeneku bi trebalo zabraniti da se izjasnjava kao fudbaler
lekler
Cavric nema nista posebno,sto bi donelo nesto novo na kvalitetu ovom trenutnom sastavu Zvezde.Njegov maksimum je tu kvaliteta Vukanovica,Jevtovica,Melega i slicnih..slazem se ako je on samo opcija bolje ga ne dovoditi,jos povredjen a cena ko da dolazi iz Engleske...(grobari manje platili Asana).Katai?Mislim da on i Marin u istoj jedanestorici nebi pilo vodu.Slicni igraci,kreativni...zadnji vezni,odbrana bi rodili mecku da prime sto manje golova...za ovu dvojicu u 90 minuta ostala osmorica moraju da pozelene od trcanja.Ako bi naleteo neki slican malom Garsiji koji igra u oba smera,tu bi moglo i da se rizikuje ili neki kompletniji veznjak koji moze da igra i ofanzivnog i defanzivnog veznog.Odnosno za ovaj nivo takmicenja,treba nam kompletniji igraci od vecine koje imamo trenutno u timu..a dovodjenje nekih novih Causica,Ivanica,Melega,Jevtovica..to je samo bacanje novca,sto je najgore i ovi sto bi nam prodali neke svoje pulene znaju da sad ima novca pa su cene mnogo vise od realnih.
Nemanja
Odlicno je sve ovo. Prolazimo grupu
Nemanja
Svi pametujete i pisete gluposti. Sem mozda krilnog igraca tipa Katai nama trenutno ne treba niko. Gomilanje igrackog kadra nas dovodi u finansijsku situaciju do pre par godina. Vukanovic je doveden iz Napredka kao najbolji strelac lige i nije mu prirodna pozicija krilo nego klasicna devetka i decko ce tek pokazati kvalitet. Nek urade sta urade, na zimu nek se otarase visak igraca i nek se onda adekvatno pojacaju za sledecu sezonu. Sad i da uloze sav novac sto su zaradili nema garanta da ce proci grupu jer je grupa izuzetno teska. Pozdrav
...
Sto da se pojacavaju, bacaju pare Sa ovim igracima mogu da uzmu domace prvenstvo, u ligi sampiona sta urade. Tolike pare dati plus plata, a ni sa pojacanjima necemo uraditi nista vise Vi gledate sa navijacke strane a Terza sa finansijske

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.