Почетна / Фудбал / Звезда

Боаћи: Гледамо само себе

Вођа напада црвено-белих обећава велику борбу и нада се новом голу
ФОТО: ФК Црвена звезда

На семафору у Копенхагену исписано је презиме Боаћи, хоће ли и у Берну? Најбољи стрелац актуелне генерације Црвене звезде одрадио је лавовски посао у Данској, поготком одговорио на сумње у његов квалитет и кандидовао се да буде вођа напада и у плеј-офу за Лигу шампиона.

- Пред утакмицу у Копенхагену обећао сам борбу до последњег атома снаге и пролаз, тако је и било. Гол је увек жеља, али небитно је ко ће да га постигне и најважније је да остваримо резултата који нам даје добре шансе пред реванш – истакао је Ричмонд Боаћи.

Прихватљив је и реми?

- Одлука неће пасти у Берну, али много би нам значило да постигнемо голове. Уз помоћ Бога, можемо до њих.

Шта знате о противнику?

- Имају добре играче, али не бих да их анализирам јавно. Гледамо себе. Имамо тим који може да победи свакога, верујем да ћемо у Београд да се вратимо расположени. Много желимо да пред нашим навијачима уђемо у Лигу шампиона, али сада морамо да размишљамо само о првој утакмици у Швајцарској.

Помолили сте се у Копенхагену за Борјана и екипу, хоћете ли урадити исто у Берну?

- Бог ми увек да могућност да постигнем гол, а ја сам убеђен да нас неће напустити ни овде. Успех тима је на првом месту, можемо до доброг резултата.

Одбрана важи за слабији део тима Јанг бојса, можете ли то да искористите?

- Нема на овом нивоу слабих противника, а фудбал је непредвидив и може свашта да се догоди. Они имају свој план, а и ми наш. Изанализираћемо њихову одбрану, тражити начин да их угрозимо.

Новог штопера Јанг бојса Соренсена победили сте два пута против Келна 2017. године?

- Нека буде поново 1:0 за нас, немам ништа против.

Још боље је 2:1?

- Ха, ха…Није ни битан резултат, само да победимо. Имамо самопоуздање и велику вољу на челу са нашим командантом Милојевићем, Звезда заслужује само успехе. Надам се да ћемо да обрадујемо навијаче.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brat blizanac
Ljudi, ovaj Boaći je brat blizanac onog pravog Boaćija koji zna da igra fudbal !?
MX.
Boaci ponovo daje gol i u to nemam sumnju. 200 odsto!
Druga liga za EU
Boači je spor za EU timove. Niti ima dobar skok nti šut.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.