Почетна / Фудбал / Звезда

Улазница за Јанг бојс ни за лек

Србима који живе и раде у Швајцарској Јанг бојс је забранио куповину улазница
ФОТО: Н. Стаменић

Велика је потражња за улазницама за утакмицу Јанг бојс – Црвена звезда, али их нема ни за лек! Све достављене клубу, око 1.500, отишле су за најверније навијаче и мини требовања руководства и играча. Достављен број је далеко мањи од потражње…

У бутику Делија крај северне трибине и на портирници Спортског друштва Црвене звезда истакнути су натписи да немају информација око улазница за утакмицу у Берн.

Србима који живе и раде у Швајцарској Јанг бојс је забранио куповину улазница, уколико се нешто не промени утакмица неће бити одиграна пред пуним трибинама и Звезда ће имати далеко мању подршку у Берну у односу како би било да су околности редовне.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Niko
Navijači koji se ponašaju kao stoka, divljaci, moraju biti i oštrije kažnjeni.
Niko
Ja sam navijač, umeren, ali mi je strašno ponašanje stoke koja ode u inostranstvo i predstavlja Srbiju na tribinama. Mislim da za navijače treba dati jače kazne
Danijel
Biće nas dosta, ne brinite. Ja sam sam obezbedio oko 80 ulaznica za prijatelje i rodbinu preko švajcarskih prijatelja koji imaju sezonsku.
KNIN
Svaka čast! Sigurno će nas biti dosta. Morate biti svjesni da pored toga što oni ne žele puno naših navijača, sigurno se boje mogućnosti sukoba i nereda zbog šiptarskih ubačenih elemenata jer ima ih tamo dosta. Prihvatite da je to realna opasnost, zaista treba izbjegavati provokacije, na sve su spremni već to znamo od drona pa dalje. Ne treba nam prazna Marakana i neke kazne od UEFA maf...ša. Zvezda nas treba, Zvezda do pobjede, pozdrav!
Ma dajte ljudi ko i svaki put za svako gostovanje daju odredjen broj karata i kao nece niko moci da kupi kartu vise to je fora da se ne pojve ovi sto nemaju vec obezbedjene karte i u kpenhagenu je bilo vise nego sto su dozvoljavali jel realno sta ce oni sa tim ljudima da ih ostave ispred stadiona da im se rastrkaju po gradu.
Раде
Да ли је могуће да читаоци/навијачи постављају питање - да ли је могуће? Наравно, да је могуће. Па свако зна колико се карата издваја за гостујућу екипу, то буде 500, 1000, ретко кад више. Остало, наравно, клуб може да подели и бесплатно својим навијачима, јер нико неће да игра на свом терену пред навијачима гостију. Па шта ради Човић у кошарци, не да ни једну карту црно-белима. То уопште није по прописима, али ко те пита. А сад питате, Јанг Бојс, ово или оно!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.