Почетна / Фудбал / Звезда

Хрват из Копенхагена: Чуо сам приче о чувеном тунелу на Маракани, мене то не импресионира

Црвена звезда у 3. колу квалификација за Лигу шампиона дочекује данског шампиона
ФОТО: EPA/ANDERS KJAERBYE

Карло Бартолец, Хрват у дресу данског шампиона Копенхагена, је носећи дресове Локомотиве и Нордсјеланда остварио 19 европских наступа, а сада са Копенхагеном први пут у каријери лови пласман у Лигу шампиона.

У 3. колу квалификација Копенхаген чекају двобоји с Црвеном звездом. Прва утакмица је вечерас у Београду (20.45).

– Наша екипа још се уиграва, променили смо доста играча (Словак Вавро продан је Лацију за 10,5, а Данац Сков Хофенхајму за 10 милиоа евра), па још немам слику колика је наша права снага. Знам да је Црвена звезда незгодан домаћин, чуо сам приче о чувеном тунелу на Маракани у коме су и играчима Ливерпула заклецала колена, но мене то не импресионира. Једва чекам да и то доживим. Прошле године с Нордсјеландом сам играо у Београду против Партизана, и тада су ме извиждали, па сам већ навикао на тамошњи амбијент. Лига шампиона је велики изазов за нас, то су утакмице у којима се мораш бацати на главу, па шта буде – закључио је Бартолец, чији би Копенхаген, елиминише ли Црвену звезду, ишао на швајцарски Јанг Бојс у последњем 4. колу квалификација.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivan.s
Videces...........
Beogradska elita
Ne pricaj gluposti jer nasim komsijama se uvek tresu gace.
21.vek
A oni jos o rupama i tunelima...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.