Почетна / Фудбал / Звезда

Ебисилио иде у Азију, Звезда остаје са седам странаца

Везиста спаковао кофере и чека сигнал за одлазак на далек пут, спрема се званична понуда
ФОТО: М. Спасојевић

Лоренцо Ебисилио је спаковао кофере и чека сигнал за полазак у Азију. Понуда је спремна и чека се још само да у званичној форми буде достављено Црвеној звезди, руководство српског шампиона има најаву да ће то да се догоди и наредних дана ће се извршити реализација.

Оно што је посебно важно за црвено-беле је да неће само смањити трошак изласком Ебисилија са платног списка, него ће и инкасирати одређено обештећење јер ће се извршити трансфер. Није реално да Звезда добије 600.000 евра, колико је платила кад га је прошлог лета доводила из АПОЕЛ-а, али за клуб који има дугове битно је да и кад постоји финансијски губитак буде што мањи.

Ебисилио је стигао као велико појачање и са реномеом најбољег фудбалера кипарског шампионата, али је само на тренутке потврдио квалитет у Београду.

После одласка Ебисилија, број странаца у Црвеној звезди пашће на седам. Остају Жандер, Марин, Кањас, Боаћи, Бен, Томане и Крстовић.

То је оптималан број за такмичење у Супер лиги, јер је и у прошлој сезони Милојевић комбиновао.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mutombo
Oni koji malo duže prate fudbal, bar od 1992. se sećaju Zorana Riznića. To je bio majstor fudbala i još je imao fudbalsku građu, korak kao Jovančić a tehniku kao Marin.
Željko Pavlović
MOŽE!
sremac
Katastrofalna odluka!Trener koji ovakvog igraca uklanja i ne daje mu sansu i podrsku za mene je trener bez vizije i bez osecaja za prave vrednosti.Davno mi nije bill toliko zao i krivo sto je neko odlazi iz Zvezda.Bruka za ceo strucni stab,posebno za Milojevica!!!
zvezdas
Bla bla truc, dosadan si
napredna matematika
znaci dug pao ispod 10 milki ?
Nikola
Jel ce i na ovome da se smanji realan dug?
Slave
Naravno

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.