Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Желимо још бољу сезону од претходне

Звезда ће сутра у 20.00 играти против Јавора у првом колу Супер лиге Србије
ФОТО: М. Рашић

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да жели још бољу сезону у Супер лиги Србије и најавио велику борбу већ од прве утакмице против Јавора.

- Желео бих бољу сезону него што је то била претходна. Волео бих да видим леп фудбал и што више навијача на трибинама, да уживамо у сезони. Прошла сезона је била веома добра, али ћемо се трудити да је заборавимо. Знамо који су циљеви, али не бих говорио о томе да смо изразити фаворити. Биће приче о томе, али то на мене не утиче. Имамо циљеве које су зацртале претходне генерације клуба и пробаћемо да их остваримо - рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Звезда ће сутра у 20.00 играти против Јавора у првом колу Супер лиге Србије.

- Није било много времена за припреме, а већ смо ушли у такмичарске утакмице, мало раније него остале екипе. Почиње првенство и мислим да смо спремни. На почетку нас чека тешка и озбиљна утакмица, а тако ћемо се и понашати, спремићемо се максимално.

Похвално је говорио о Јавору, повратнику у Супер лигу, екипи чији је некад био тренер.

- Јавор је годинама остављао добар траг у Супер лиги, без обзира на то што је прошле сезоне био друголигаш. Били су доминантни у Првој лиги, то је локалпатриотски клуб, који је добро вођен од стране Драгомира Лазовића. Тамо су ми били први кораци. Јавор је увек био тврд орах.

Тренер црвено-белих је казао да екипа још није физички максимално спремна.

-Такмичарска форма се добија из такмичарских утакмица. Сагледаћемо каква је ситуација и на основу тога ћу донети суд о саставу - рекао је Милојевић.

Није још, како је рекао, "начисто" када је реч о саставу и да ли ће и кога одмарати између две утакмице у европским квалификацијама за Лигу шампиона.

Хуан Кањас и Радован Панков су здравствено "океј", док проблема има португалски нападач Томане, за кога је рекао да је "за дуже стазе" и да са њим треба да се буде посебно обазрив.

Поново је истакао да га занима само прва следећа утакмица и да не дозвољава играчима да размишљају о дуелу са ХЈК Хелсинкијем који је у среду и да не жели да било ко у клубу другачије размишља.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Limi
Jesi li na vreme predao spusaove za sudije I ko ce padati u kom delu terenaa ako nisi bice puste zelje...
Fk CZ. Velikan
Tako je! Zvezdin dres trazi maksimalnu opreznost i ozbiljnost.Sto se navijaca tice, njih ce biti na tribinama koliko klub bude kvalitetno igrao pre svega, onda kakve bude rezultate belezio, i na kraju, koliko uprava bude postena prema svetom dresu i grbu... Srecno!
PENZIONER
milojevicu, zelju ce ti jos ovu sezonu ispuniti ... u NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi. sto se evrope tice : puno toga zavisi od ispunjenja jos necijih zelja ...
leci se
Ispunjenja jos necijih zelja?! molim sta buncas ti bre?
Željko Pavlović
Hoćemo grupu LŠ ili 1/8 finala LE!
Stvarno?
Pa hoćite!
Palilulac
Hocu i ja muzicku zelju i 1.000 evra

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.